A vártnál is több RAM-mal debütálhat a Samsung Galaxy S8

0

A Samsung következő zászlóshajójáról lehet hallani mindenféle pletykát, ha ezeknek csak a fele igaz, egy igazi, minden ízében 2017-et és a jövőt idéző csúcsmodellt vehetünk majd a kezünkbe, amikor végre megjelenik a Galaxy S8. A legfrissebb értesülések kereszttüzében a telefon operatív memóriája, illetve annak belső tárhelye szerepel.

Egy aktuális kínai eredetű szóbeszéd azt állítja, hogy a Samsung zászlóshajó belsejében nem 6 GB lesz a rendszermemória, mint ahogyan azt eddig hallani lehetett, hanem egyenesen 8 GB. Ez a tetemes RAM mennyiség már a komolyabb laptopok szintje, de ezen felül még más érdekességgel is szolgálhat a mobil – tudhatjuk meg az értesülések forrásául szolgáló Weibo posztból.

s8

A kiszivárogtató hozzáteszi azt, hogy valamilyen házon belül fejlesztetett lapkakészlet fog a mobil belsejében dolgozni, mégpedig egy olyan megoldás, ami 10 nanométeres gyártási eljárás révén készül. A fáma értelmében ráadásul egy UFS 2.1 technológiát használó flash tárhely kerül a telefon burkolata alá, ami szupergyors olvasási és írási sebességgel kecsegtet.

Korábbi pletykák értelmében a Samsung Galaxy S8 kétféle méretben láthat napvilágot: koreai források úgy tudják lesz egy 5 hüvelykes (Galaxy S8), valamint egy 6 hüvelykes (Galaxy S8 Plus) kiszerelés. A duó bemutatójára egy áprilisban tartandó New York-i eseményen kerülhet sor.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid