Ettől az új LG tartozéktól eláll a lélegzeted

0

Az LG egy lélegzetelállító és minden ízében futurisztikus kiegészítővel rukkolt elő, mégpedig egy lebegő, vízálló Bluetooth hangszóróval, ami az LG PJ9 nevet viseli. A szerkezetet a jövőheti CES kiállításon testközelből is meg lehet majd tekinteni. 

A PJ9 belsejében két passzív membrán található a jobban kiegyensúlyozott hangzás érdekében, akkumulátora pedig 10 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. A lebegés egy mágneses trükk révén valósul meg, és amikor a készülék telepe lemerül, a hangszóró szépen alászáll a lenti bölcsőbe, ami egyébként mélynyomóként is funkcionál. Amikor ez bekövetkezik, a PJ9 elkezd vezeték nélküli módon töltést felvenni.

lg-pj9lg-pj9-1

A Bluetooth hangszóró ráadásul vízálló, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy harminc perc egy méter mély vízben meg sem kottyan neki. Az ár, illetve a forgalmazás kezdetének dátuma egyelőre még nem került felfedésre. Egyébként az LG-től más jóságokra is lehet számítani a Las Vegas városában megrendezésre kerülő CES expón, többek között várjuk a K széria frissített tagjait, illetve a Stylus 3-at. Ezek inkább a középkategória harcosai lesznek, a valódi nagyágyúra, vagyis a G6-ra még várnunk kell pár hónapot.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid