Vasember témájú Samsung Galaxy S6 és S6 edge érkezik

0

Egy márciusi cikkben arról értekeztünk, hogy a Samsung limitált példányszámú, Bosszúállók témájú Samsung Galaxy S6 piacra dobását fontolgatja, még különféle renderelt képek is napvilágra kerültek. A projekt megvalósulni látszik, hiszen a Vasember témájú készülék létezését hivatalosan is megerősítették.

A Samsung mobil divíziójának marketing igazgatója, Lee Young-hee nemrég bejelentette, hogy Vasemberes kiadásban is megjelenik a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge. A nyilatkozat nem sokkal azután hangzott el, hogy Lee egy különleges szöuli rendezvény keretein belül maga is megtekintette a Bosszúállók második részét, az Ultron Korát. A Samsung vezető azt is elárulta, hogy az okostelefonok piros színűek lesznek, és május végétől vagy június elejétől lesznek kaphatóak. Hogy vajon a többi Bosszúálló is megkapja-e a saját csúcsmodelljét, egyelőre nem tudni.

Rajongói render a készülékről

Rajongói render a készülékről

A Marvel és a Samsung között a korábbiakban is szoros volt az együttműködés, amelynek kezdete 2014-re datálható, amikor is a Galaxy Tab S tulajdonosok három hónapos Marvel Unlimited előfizetést kaptak, teljesen ingyen. Ez szinte korlátlan hozzáférést jelentett a Marvel elmúlt évtizedeinek képregényes terméséhez. A Samsung neve egyébként többször fel is tűnik az Ultron Korában, erről ezt a trailert megtekintve magunk is meggyőződhetünk.

Érdekességképpen megjegyzem, hogy a Vasembert alakító színész, Robert Downey Jr. megrögzött HTC rajongó (vagy inkább reklámarc). Közösségi oldalára feltöltött fotóin is sokszor látni a tajvani gyártó csúcsmodelljét a kezében, illetve számos reklámfilmben népszerűsítette már a One szériát.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid