Megjelent Androidra a Worms W.M.D

0

Hét évvel azután, hogy számítógépekre és konzolokra is megjelent a Worms W.M.D, mostantól telefonokon is elérhető. A klasszikus, körökre osztott játékmenetet kínáló játék mobilos portja magában foglalja mindazt a tartalmat, ami az eredeti verzióban is benne van, illetve néhány további, kifejezetten telefonokra szánt funkciót is beleépítettek. Ráadásul a kukacos mészárolda az új platformon jelentősen olcsóbb, vagyis így lehet a legkedvezőbb áron hozzájutni a lassan klasszikussá érő címhez.

A játék némileg megújult címet kapott kapott, telefonokon a Worms W.M.D Mobilize névre hallgat. A játék igyekszik reprodukálni az 1999-ben megjelent Worms Armageddon élményét, elhagyva azokat a változtatásokat, amelyeket azóta eszközöltek a sorozat tagjain belül. Így például a játékban nincsenek kasztok, nincs a víznek fizikája, vagyis teljesen olyan, mint egy retro Worms-játék, habár akadnak jelentős változtatások, amelyik némileg gördülékenyebbé teszik a csatákat.

A játék nem csupán egyfajta visszatérést kínál a klasszikus játékmenethez, hanem rengeteg új fegyvert és felszerelést. Megjelentek továbbá a járművek, elsőként a sorozat tagjai közül. Használhatunk tankokat, helikoptereket, lépegetőket is az ellenség aprítására. Vannak épületek is, amelyek szintén lehetőséget biztosítanak néhány érdekes stratégia bevetésére. Ezek egyszerre kínálnak fedezéket és hozzáférést a nehezen elérhető területekhez, de akadnak olyanok is, amikben jó erős fegyvereket találhatunk.

A telefonos kiadás nem csupán az érintőképernyős vezérlést, hanem a kontrollereket is támogatja. Van online és helyi többjátékos mód is két játékos között, akik egyszerre legfeljebb négy kukaccal lehetnek. A Worms W.M.D Mobilize egyjátékos módjában edzőküldetéseket is találunk, illetve egy kampányt, ami megismertet bennünket a különböző fegyverekkel és környezetekkel.

A Worms W.M.D Mobilize már letölthető Android és iOS operációs rendszerekre, mindössze 6 dolláros áron – 2099 forintért -, ami egy határozottan mérsékeltebb összeg, mint amennyiért PC-n kínálják a címet. Kilövöd TV-re és nagyjából ott is vagy, mintha Steamen vetted volna meg sokkal drágábban…

Forrás: AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid