Végre kapott normális éjszakai módot a Galaxy S10 kamerája

0

A Samsung mobiljai korábban magasan a legjobbak voltak kamerás téren, ám mára elveszítették a fölényüket, és az éjszakai fotózásban sem remekelnek annyira a készülékeik. Más gyártók remek éjszakai móddal turbózták fel a készülékeiket, ám a Samsung csak most kezd felzárkózni. Szerencsére van remény, nemrég ugyanis egy régóta várt frissítést adtak ki a Galaxy S10 modellekre.

A Pixel 3 mobilok és az újabb Huawei telefonok éjszakai kameramódja is remekül sikerült, szinte csodát tesznek sötétben a képekkel. Eközben a Samsung egy úgynevezett Bright Night funkcióval látta el a Galaxy S10 mobilokat, ami finoman szólva sem sikerült túl jól. A legnagyobb probléma az vele, hogy nem lehet bekapcsolni, magától aktiválódik, ha a rendszer úgy gondolja, hogy szükség lenne rá, és így nem igazán felhasználóbarát.

Ezt a Samsung is belátta, ezért a legújabb frissítéssel a Galaxy S10 modellek kapnak egy különálló Night mode-ot a többi üzemmód közé, így bármikor aktiválható lesz a funkció.

Kicsit szomorú, hogy csak most sikerült ezt megoldani, de jobb későn, mint soha. Az új frissítés egyelőre Svájcban bukkant fel, és tartalmazza az áprilisi biztonsági csomagot is. Reméljük hamarosan a hazai felhasználók számára is elérhető lesz az update. Ha esetleg találkoztál már vele, akkor írd meg nyugodtan kommentben.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid