Végre kiderült, mi az az extra lyuk a Samsung Galaxy Note 10 mobilok tetején

0

Már a Galaxy Note 10 modellek bemutatója előtt, a kiszivárgott sajtóképeken látszott, hogy vagy egy érdekes extra lyuk a készülékek tetején, amiről nem igazán tudta senki, hogy mi lehet. Aztán a bemutatón sem derült ki, így egészen mostanáig kellett várni a rejtély megoldódására.

Ha megnézzük az alábbi képet, akkor jól látszik, hogy három lyuk van a Note 10 felső részén. Az egyik a mikrofon, a másik pedig a SIM tálca kinyitására szolgál, ezek egyértelműek, ám a kettő között van egy nagyobb nyílás, amiről a legtöbben azt hitték, hogy infraport, de nem erről van szó.

Nemrég kikerült a Note 10 használati útmutatója, benne az alábbi ábrával:

A Samsung Galaxy Note 10 mobiloknak két hangszórója van fent, az egyik közvetlenül a kijelző fölött középen, ez a hagyományos beszédhangszóró. A másik pedig a készülék tetején található, ez lenne a már említett harmadik lyuk.

Összesen tehát három hangszóró van a Note 10-en, hiszen lent is van még egy. Mondjuk ez a fenti elég kicsinek tűnik, és egyelőre nem tisztázott teljes mértékben, hogy mi a szerepe. A mobil megjelenése, illetve az első tesztek után valószínűleg már okosabbak leszünk.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid