4 hátlapi kamerával pózol a Redmi Note 8

0

A Xiaomi még több érdekes mobillal készül idén, ezek közül az egyik a népszerű Redmi Note 7 utódja, a Redmi Note 8. Most kiderült ez-az a telefonról, és képet is kaptunk róla.

A Redmi Note 8 számos jellemzője okán lehet érdekes, de ezek közül mindenképpen kiemelendő a kamerarendszer, mivel a készülék összesen négy hátlapi kamerával debütálhat, bár könnyen lehet, hogy ezt a konstrukciót az esetleges Pro variáns kapja meg végül. A négykamerás képrögzítő egység elsődleges szenzora 64 megapixeles lesz, így aztán ha addig nem változik a felállás, ez lesz az első olyan okostelefon Kínában, és talán az egész piacon, ami ilyen kamerakiépítéssel büszkélkedhet. A Redmi Note 8 hátlapjának formatervét tehát ebből a kiszivárgott renderből, míg hardveres jellemzőinek egy részét a 3C hivatalának köszönhetően, a tanúsítványi eljárás hozadékaként ismerhetjük.

A mobil megjelenítő alá integrált ujjlenyomat-olvasót kaphat, a kamerakészletről pedig nem tudni sokat, de a negyedik szenzor valószínűleg egy ToF érzékelő lesz. A kínai iroda által közzétett információ szerint a Redmi Note 8 olyan aksit kap, ami támogatni fogja a 18W-os gyorstöltést, a kapacitása pedig egy másik forrás szerint 5000 mAh lesz.

A telefonról még azt is beszélik, hogy az első olyan készülék lehet, aminek a belsejében MediaTek Helio G90T chipset végzi a számításokat. A lapkakészletet kifejezetten gamingre fejlesztette a tajvani félvezetőgyártó, és igen komoly teljesítményre kepes. Egyelőre nem tudni többet a mobilról, de valószínűleg fogunk még hallani róla.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid