Vékonysági rekordot dönthet a Coolpad okosmobilja

0

A Coolpad tavaly indította útnak az Ivvi nevű okostelefon szériát, ami hamarosan világszinten is ismertté válhat. A következő Ivvi készülék ugyanis megdöntheti a Vivo X5 Max 4.75 mm-es vékonysági rekordját.

Tavaly nem sokat kellett várni arra, hogy az Oppo R5-től elragadják a légiesség koronáját, ami alig egy hónappal később a Vivo X5 Max-hoz került. A Coolpad most felfedett egy készüléket, amely ha hihetünk az állításaiknak, csupán 4.7 mm vékony lesz, ezzel pedig még a Vivo modelljét is felülmúlja majd karcsúságban.

4.7 mm Coolpad Ivvi

A vékonyságon kívül ismert még a kijelző mérete, ami 4.7 hüvelyk, illetve a promó kép alapján valószínűleg műanyagból lesz a készülék háza. Remélhetőleg hamarosan még többet megtudunk majd erről a papírvékonyságú telefonról, bár arra valószínűleg nem kapunk választ, hogy mi értelme van ennyire elvékonyítani a mobilokat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid