Bemutató videón Vernee Active – Erős strapatelefon 4200 mAh-s akkuval

0

A nemrég megjelent Vernee Active strapatelefon nem csak kellemes dizájnnal, hanem komoly hardverrel is bír. A mobil 279.99 dolláros árcédulát kapott, és a gyártó nemrég kiadott róla egy videót, amelyben a mobil teljesítménye és működése van a középpontban.

Vernee Active videó:

A Vernee Active-ban egy nagyméretű, 4200 mAh-s akkumulátor található a hosszú üzemidő érdekében. A megfelelő teljesítményért egy alacsony fogyasztású Helio P25 lapka felel 8 magos processzorral, szoftveres téren pedig egy Android 7.1-re épülő VOS rendszert kapunk, ami nagyon közel áll a gyári Androidhoz, de az energiatakarékosságra van kihegyezve. A gyártó egyébként beígérte az Android 8.1-es OTA frissítést is a mobilra, ami mindenképpen jó hír.

Valós használat során a Vernee Active 2 napos üzemidőt és 58 óra beszélgetési időt ígér, de ha az értesítési menünél bekapcsoljuk az ultra energiatakarékos módot, akkor 3.5 napos normál üzemidő vagy 9 napos készenléti idő is elérhető. Ha pedig lemerül a készülék, akkor a 9V/2A-es gyorstöltéssel 130 perc alatt 100%-ra tudjuk tölteni USB-C porton keresztül.

További érdekesség, hogy a Vernee Active kapott egy extra “okos” gombot, amellyel egy speciális menü hozható elő. Itt különféle gyors beállításokat végezhetünk el, tudjuk például ki- és bekapcsolni a lámpát, a Wifit, a GPS-t, a mobilnetet és még sok minden mást.

A Vernee Active a gyártó hivatalos Aliexpress boltjában vásárolható meg 279.99 dolláros áron.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid