Egymás mellett a Vernee M5 és az iPhone 7

0

A kínai gyártó már az M5 bejelentése óta bizonygatja, hogy egy igazán ütős kompakt mobiltelefon létrehozása volt a cél. Most képek is érkeztek, amik igyekeznek ezt alátámasztani.

Kecses megjelenés, divatos dizájn, mindemellett könnyen hordozható készülék, megfelelő teljesítménnyel. Ezek jellemzik a legújabb Vernee mobilt, melyet egy iPhone 7-tel hasonlítottak össze, persze szigorúan csak külsőleg.

A Vernee mindig nagy hangsúlyt fektetett a mobilok külső megjelenésére. Annak ellenére, hogy az M5 nem csúcskészülék, külsőre prémium hatású, letisztult és divatos, anyagminősége pedig a iPhone-hoz hasonló – állítólag.

Mindkét készülék kézbeillő, és bár méretben nem teljesen egyformák, ennek ellenére egykezes használatra is kiválóak. Míg a Vernee M5 egy 5.2 colos kijelzőt kapott, addig az Apple telefonja csak 4.7 colos.

Külső méretben nagyobb az M5 készülékháza, de ez érhető, mivel fél collal nagyobb a kijelzője is.

Minőségi anyagokból készült, így a fém készülékház érintésre is prémium érzést kelt. Elöl és hátul is 2.5D kerekítést alkalmaztak az éleken, így biztosítva a kényelmes fogást.

Az M5 készülékháza mindössze 6.9 mm vékony, ennek ellenére egy korrekt méretű, 3300 mAh-s aksit sikerült beleszerelni, ami jóval nagyobb, mint az iPhone 7 telepe.

Hátul egyaránt letisztult dizájnt kapunk, az egyetlen különbség, hogy a Vernee mobilján hátra került az ujjlenyomat-olvasó.

Összességében elmondhatjuk, hogy nagyon odarakták magukat az M5 tervezésénél, és valóban egy tetszetős telefont alkottak. Nem véletlen, hogy a még a közel hatszor annyiba kerülő iPhone 7 mellett sem kell szégyenkeznie a hónapban debütáló telefonnak.

A Vernee M5 már előrendelhető 130 dolláros áron, ami az első 3000 db-ra vonatkozik. Jelenleg is rendelhető a Gearbest webáruházából. További információkat a Vernee oldalán találhattok a készülékről.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid