Kékben is jól néz ki a Vernee MIX 2

0

Újabb képeket kaptunk a hamarosan érkező “keret nélküli” Vernee telefonról, és most kék színben is megcsodálhatjuk az elegáns készüléket.

A Vernee MIX 2-ről már többször írtunk nektek, hiszen hamarosan megjelenik, és ez a gyártó első “keret nélküli” mobilja. A MIX 2-t a Helio P25 lapka hajtja majd, és a 6 colos kijelzője 2160*1080-as felbontással rendelkezik, ami 18:9-es képarányú lesz, így méretei nagyjából egy 5.5 colos készüléknek felelnek meg.

Eddig a fekete változatról láthattunk képeket, de most megcsodálhatjuk a kék modellt is, így biztosan több verzióban érkezik majd a telefon. Egyelőre sajnos csak a hátlap látszik, de nagyon tetszetősre sikerült, talán még látványosabb is lett mint a fekete társa.

A telefon hátulja olyan mint egy csillogó tükör, ami meglehetősen elegáns külsőt kölcsönöz neki.

Elölről még mindig meseszép a készülék, és abszolút a kijelző a domináns, számottevő keret csak alul látszik.

A kék verzió talán még divatosabbnak tűnik, és a hírek szerint elképzelhető, hogy a Vernee még több színben kiadja a mobilt, hogy a női szívekhez is utat találjon.

Egy beharangozó videó is megjelent már a MIX 2-höz:

A Vernee MIX 2 egy nagyon kedvező árú mobil lesz, és akár nettó 100 dollárért is hozzá lehet jutni egy kis szerencsével. További információk a Vernee oldalán találhatóak.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid