Nagyon drága lesz a Huawei Mate 10 Pro

5

Nemrég kiderült, hogy hogyan is néz ki valójában a Huawei Mate 10 legdurvább, Pro kiadása, most pedig a várható árra is fény derült. Mélyen zsebbe kell majd nyúlni!

A Mate 10 Pro gyönyörű dizájnt kap, és a méretes kijelzőt szinte alig veszi majd körbe keret, azaz megfelel a legfrissebb trendeknek. Ennek, és a brutális csúcshardvernek azonban ára van, egy ismert kiszivárogtató szerint a mobil 930-940 euró körüli összegbe kerül majd a kontinensünkön. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon egy kicsivel 300 ezer Ft fölötti árra lehet számítani.

Összehasonlításképpen a Galaxy Note 8 999 eurós áron nyitott, az olcsóbbik iPhone X-ért pedig 1179 eurót fognak kérni, ha egyszer megjelenik, tehát nem a Mate 10 Pro lesz a legdrágább csúcsmobil, de mindenképpen ott lesz az élmezőnyben.

A Mate 10 Pro egyik fő vonzereje a 6 colos, 18:9-es QHD+ megjelenítő lehet, valamint a Huawei legújabb csúcslapkája, a Kirin 970, ami egy különálló processzort kapott a mesterséges intelligenciával kapcsolatos számításokhoz. A kamera is egyedülállónak ígérkezik, két darab f/1.6-os egység kerülhet a mobil hátlapjára, egy 20 és egy 12 megapixeles.

A Pro modell mellett számítunk egy sima Mate 10-re és egy Mate 10 Lite-ra is, mindhárom készüléket október 16-án mutatják majd be Münchenben.

forrás: Twitter

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid