Videókon demonstrálják a Sony Xperia Pro-I kamerás képességeit

0

A Sony nemrég bemutatta a professzionális felhasználóknak szánt Xperia Pro-I okostelefont, ami többek között a hatalmas méretű, 1 colos fő szenzorral és a 120 Hz-es 4K OLED kijelzővel igyekszik kitűnni a tömegből. A mobil kamerája állítólag már közel áll a DSLR gépek tudásához, és a gyártó most ki is adott néhány ismertető videót a készülék képességeiről.

Az első felvételen egy japán fotós, Takashi Namiki beszél a Xperia Pro-I-ről. A szakember maga is meglepődött azon, hogy hogyan tudott a Sony egy 1 colos érzékelőt a telefonba beépíteni, ilyen csak a kompakt gépekben szokott lenni. Minél nagyobb a szenzor, és maguk az egyes pixelek, annál több fény befogadására képes az egység, és ez végső soron növeli a dinamikatartományt, illetve kevésbé lesznek zajosak az éjszakai képek. Szó esik még a variálható apertúráról, az autofókuszról és sok minden másról, de talán a mutatott felvételek a leginkább meggyőzők:

Ha inkább a mozgóképek készítése érdekel, akkor az alábbi videót érdemes megnézned, egy kisfilm van benne, amely teljes egészében a telefonnal lett rögzítve:

Végül, de nem utolsósorban Philip Bloom filmrendező és Sara Dietschy YouTube-videós mondják el a véleményüket a Sony Xperia Pro-I kamerájáról néhány gyönyörű felvétel társaságában.

Az Xperia Pro-I értékesítése decemberben indul néhány kiválasztott európai piacon, 1799 eurós (~658.000 Ft) áron. Nem lesz tehát olcsó, de mindenképpen egy egyedi okostelefonról van szó, amit nem az átlagfelhasználóknak készített a Sony.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid