Még az év vége előtt befut a MIUI 13

0

A Xiaomi alapítója, Lei Jun a kínaiak legnagyobb és legnépszerűbb közösségi oldalán, a Weibón ragadta meg nemrég az alkalmat arra, hogy a MIUI 13-ról ejtsen néhány szót. Állítása szerint az interfész rengeteg olyan változással érkezik, amelyek drasztikus mértékben befolyásolják majd a felhasználói élményt, ráadásul azt is megerősítette, hogy már nem kell sokat várnunk a szoftver megjelenésére.

A kínai vállalat első embere megerősítette, hogy a szoftver új verziója még az év vége előtt debütálni fog. Természetesen először a kínai piacra szánt verzió jelenik meg, a nemzetközi kiadás pedig pár héttel ezt követően válik elérhetővé. Lei Jun a jelenlegi rendszert, vagyis a MIUI 12.5-öt is méltatta, külön kiemelve annak akkumulátorral kapcsolatos optimalizálásait, amelyek lehetővé teszik, hogy például a Redmi Note 11 Prónak kiváló üzemideje legyen.

A szóbeszédek szerint a megújult felhasználói felület a frissített dizájn mellett számos teljesítménnyel és üzemidővel kapcsolatos fejlesztést fog tartalmazni. Az interfész Android 11 és 12 rendszereket futtató készülékeken kerül majd bevezetésre.

Ez is érdekelhet, friss válogatás:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid