Videókon a Samsung Galaxy S9 főbb újításai

0

A Samsung aztán tényleg nem sajnál sem időt, sem pénzt vadonatúj zászlóshajói népszerűsítésére. A dél-koreai vállalat a minap megjelentetett három olyan videót, amelyek a Galaxy S9 és S9+ készülékek kameráit, illetve más egyéb klassz funkcióit veszik górcső alá. 

Az első felvételen a telefon sztereó hangszóróit méltatják, de mégis inkább a lassított felvételek készítésén van a hangsúly. Emlékeztetnek minket arra, milyen könnyen használható ez a fícsőr, és némileg utalnak a mobil IP68 szabvány szerinti ellenállására is a porral és vízzel szemben.

A második videón az osztott képernyős nézet kap némi szerepet, de a fő témakör a gyenge fényviszonyok közötti fotózás. A Galaxy S9 páros négy gyors fotót készít és ezekből állítja össze a végeredményt a lehető legjobb módon. Az állítható apertúra szintén egy nagyon komoly újítás, az f/1.5 rekeszértékkel bárki kihozhatja a legjobbat a kissé homályosabb helyzetek megörökítéséből is.

A harmadik videón a kiterjesztett valóságos emoji funkciót mutatják be, ennek hasznossága és cool faktora mindenképpen egyéni preferencia kérdése, és akkor még finoman is fogalmaztunk. Nektek hogy tetszenek az új dél-koreai csúcsmobilok? Instant get, vagy inkább vártok a vállalat következő igazán nagy dobására, ami vélhetően a Galaxy Note 9 lesz?

SamsungKorea

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid