Renderképeken és videón a Samsung Galaxy Note 21 Ultra

0

Habár még nem mutatták be a Samsung Galaxy S21 modelleket sem, a LetsGoDigital csapata már jóval előrébb jár, ők ugyanis készítettek pár látványos renderképet és egy videót, amin a gyártó következő csúcskategóriás mobilja szerepel, mégpedig a Galaxy Note 21 Ultra. Természetesen maga a képanyag nem hivatalos, ugyanakkor remek segítség lehet ahhoz, hogy el tudjuk képzelni az augusztus környékén érkező prémium okostelefont.

Megjegyzés: korábban voltak olyan hírek, amelyek szerint idén már megszűnik a Galaxy Note széria, de úgy néz ki, hogy ez leghamarabb jövőre valósul meg, tehát még lesz Galaxy Note 21 és Note 21 Ultra.

A rendereket és a videót egy olasz művész készítette, bizonyos Giuseppe Spinelli, aki az interneten a Snoreyn alteregó alatt nyomul, és aki nagyjából egy évvel ezelőtt csatlakozott a LetsGoDigital csapatához.

Amúgy ezek a rangos úriemberek elvileg nem csak a telefon formatervét, hanem annak néhány hardveres jellemzőjét is kiderítették. Szerintük a készülék továbbra is 6,9 colos képernyővel hódít majd, amin QHD+ felbontásban pompáznak a tartalmak, és ez az AMOLED panel képes lesz 120 Hz-es megjelenítésére is, magát a képfrissítést pedig adaptív módon mindig az adott tartalomhoz igazítja a kijelző.

A maximális képfrissítési ráta nem csak Full HD+, hanem QHD+ felbontás mellett is működni fog, a fényerő maximuma pedig 1500 helyett 1600 nit lesz. Az értesülések szerint a képernyő peremei hajlítottak lesznek.

Nyugi, nem lesz műanyag hátlap, legalábbis az Ultra változat esetében állítólag semmiképp, ugyanúgy fém keret és üveg hátlap lesz, akárcsak a tavalyi készüléknél – állítják a szakik. Mondanunk sem kell, az S Pen támogatás is megmarad.

A Samsung Galaxy Note 21 Ultra továbbfejlesztett előlapi kamerát kaphat, melynek felbontása 40 megapixel, ám pixelösszevonással 10 MP-es fotókat is tud majd készíteni, ami kedvezőtlen fényviszonyok között jöhet jól. Az elsődleges hátoldali kameráról egyelőre nincsenek információink.

Azt viszont már egy ideje nyílt titok, hogy az európai piacokon Exynos 2100 lapkakészlet végezheti a számításokat a telefon belsejében, míg az amerikai vásárlók olyan Galaxy Note 21 Ultrát kapnak, amiben Snapdragon 888 chipset zakatol. A forrás szerint nem érdemes fülhallgató kimenetben és micro SD kártyás bővítésben reménykedni, ezek ki fognak maradni a készülékből, bízzunk benne azért, hogy tévednek.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Sokat beszéltek arról tavaly, hogy idén már nem lesznek Galaxy Note mobilok, aztán ezeket a szóbeszédeket végül a Samsung mobilos divíziójának vezetője, Tae Moon Roh cáfolta meg nemrégiben. Állítása szerint az, hogy bizonyos funkciókat honosítanak más telefonszériákban, nem jelenti a Galaxy Note telefonok megszűnését. Egyelőre úgy néz ki, az S Pen többé nem marad Note exkluzív, de ennyi változtatással valószínűleg mind együtt tudunk majd élni.

A végére a szokásossal szeretnénk zárni: ezek a képek messze nem hivatalosak, történhetnek változások a formatervben, így ha netán most épp jók is az értesülései a LetsGoDigital-os srácoknak, a végső dizájn még bőven lehet eltérő attól, ahogyan ők ábrázolják a készüléket.

Azt sem tudni, mi lesz a Galaxy Note mobilok sorsa, lehet idén még nem vezetik ki a szériát, de jövőre mégis megteszik. Spekulációk helyett inkább azt javasoljuk gyönyörködjetek az itt látható képekben, és persze a mellékelt videóban, egyrészt mert szemkápráztatóak, másfelől pedig rengeteg munka van bennük, amiért mindenképpen jár egy kis elismerés.

Forrás: LetsGoDigital, via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid