Most már biztos: ezek lesznek a Galaxy S21 mobilok dobozában!

0

Eddig is lehetett sejteni, hogy a Samsung elhagyja a tartozékok egy részét az új csúcsmobiljai esetében, most viszont valódi promóképeken látható, hogy pontosan mit kapunk majd a Galaxy S21 készülékek mellé.

A WinFuture tette közzé az alábbi sajtóképeket, amelyeken jól látszik az új telefonok doboza, illetve a tartozékok listája.

A Galaxy S21-hez, az S21+-hoz és az S21 Ultrához is az alábbi tartozékok járnak majd:

  • Rövid használati útmutató
  • USB-C kábel
  • SIM-tű

Adapter és fülhallgató tehát egész biztosan nem lesz az új készülékek dobozában, ami így valamivel vékonyabb lesz, mint a korábbi modellek esetében.

Még annyit érdemes megjegyezni, hogy néhány országban törvényi úton kötelezik a gyártókat, hogy adjanak bizonyos tartozékokat a mobilokhoz (töltő, vagy akár füles). Ezeken a helyeken természetesen biztosítani fogják a szükséges dolgokat, de hazánkban nincs ilyen kötelezettség.

Egy másik ismert szivárogtató pár további promóciós képet is közzétett, ezek egy része a nagy elérhető tárhelyet emeli ki, amire minden bizonnyal azért van szükség, hogy a felhasználók majd ne panaszkodjanak a memóriakártyás bővítés hiánya miatt. Az S21 és az S21+ esetében szinte biztosan nem lesz microSD slot, az Ultra verziónál még kérdéses (ebben talán lesz).

Egyébként a képeken látható tárhelyek a legnagyobb variánsokra vonatkoznak, az alap kiadás valószínűleg 128 GB-os lesz mindhárom készüléknél.

További friss promóképek:

A Samsung Galaxy S21 mobilok bemutatója január 14-én, csütörtökön lesz.

További információkat az alábbi cikkekben találsz:

Forrás: Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid