Videón a Nothing Phone (1)

0

A Nothing első okostelefonja, a Phone (1) július 12-én fog megjelenni, de a népszerű tech videós Marques Brownlee a minap publikált egy videót a készülékkel a főszerepben. Neki köszönhetően közelebbről is meg tudjuk nézni a mobil formatervét, amelynek az egyik legérdekesebb része a világító hátlap.

A videó egyik központi eleme a világító hátlap, amelynek szabályozását is bemutatja a felvételt készítő tech szaki. A kibocsátott fény szinkronizálható a különböző értesítésekkel, illetve lehetőség van arra is, hogy összehangoljuk a beállított csengőhanggal. Korábban a telefon előlapját sem láttuk, most erre is sor kerül. A kijelző teljesen sík kialakítású, a bal felső sarkában van egy kameralyuk, a káva pedig szimmetrikus, ami igencsak jól mutat.

Sajnálatos módon az igazán érdekes dolgokról nem esik szó, vagyis semmilyen részletet nem fednek fel a hardveres összetevőkről. Vélhetően ez volt az egyik feltétele annak, hogy Marques megkaphassa a készüléket, és jóval a megjelenés előtt videót készíthessen róla. Igazából nem is titkolja, hogy csak a világító hátlapról és a dizájnról volt szabad beszélnie. Persze ahogyan egyre közelebb kerülünk a premier napjához, úgy fogunk egyre többször és egyre többet hallani a Nothing Phone (1) kapcsán.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid