Látványosan lehet majd indítani a Samsung Galaxy S10 kameráját

0

Fokozódik a várakozás, hiszen már kevesebb, mint egy hónap van hátra a Samsung Galaxy S10 széria bemutatásáig, és biztosak lehetünk benne, hogy rengeteg olyan apró újításra derül még fény addig, mint amilyennel a jelenlegi cikkünkben is találkozhattok.

Az már elég régóta kiderült, hogy Galaxy S10 nem ül fel a jelenleg divatos notch vonatra, hanem egy másik megoldást használ majd. A Samsungnál végül a lyukas kijelzőre esett a választás, és az összes változat ezzel az Infinity-O névre keresztelt megoldással lesz szerelve.

Koncepció, forrás: Ben Geskin

Ilyet már láthattunk a Galaxy A8s esetében is, amely a dél-koreai gyártó első lyukas panellel ellátott telefonja lett. Ennek a mobilnak létezik egy elég látványos funkciója: ha az előlapi kamerához közelről húzzuk el az ujjunkat, akkor rögtön a kamera alkalmazásban találjuk magunkat.

A Samsung ráadásul erre még rátett egy lapáttal, hiszen egy egész látványos animációt láthatunk a folyamat közben.

Eddig csak találgathattunk, ám most Ice Universe hírül adta, hogy a februárban érkező Galaxy S10 készülékek is megkapják majd ezt a gyorsindítási lehetőséget. Egyébként ezeknél a lyukas kijelzős mobiloknál a panel ugyanúgy veszi az érintéseket a kamera helyén is (csak éppen a kijelző rész hiányzik), így biztosított a folyamatos érzékelés.

Jó hír továbbá, hogy a különböző applikációkon belül is elérhető marad ez a funkció, vagyis bármikor egy pillanat alatt elérhetjük a kamerát egyetlen mozdulattal a kijelzőn. Ezen kívül lesz egy olyan funkció is, hogy a kamera appon belül duplán koppintva screenshotot készíthetünk majd mobilunk képernyőjéről.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid