Videón a Samsung új felülete, ami a Note 7-en debütál

1

Van egy elterjedt feltételezés, mely szerint a Samsung le fogja cserélni a TouchWiz interfész jelenlegi változatát egy újabbra, és ez a Galaxy Note 7-en mutatkozik majd be elsőként. Az állítást most már egy videó is igazolja, amelyen a frissített felhasználói felület látható. 

A videót az olasz HDBlog tette közzé, de ha netán megkopott volna mostanában a talján nyelvtudásod, akkor sincs gond, hiszen a képsorok magukért beszélnek. A felület sokkal tisztább, mint a korábbi vagy jelenlegi verziók, a színek pedig jóval visszafogottabbak.

A felvételen megtekinthetjük hogyan tehetünk ki widgeteket a képernyőre, miként választhatunk témákat, avagy cserélhetjük le a háttérképet. A videón látható és a felülethez tartozó alkalmazások telepítőfájljait bárki beszerezheti, hála az XDA Develeopers csapatának. Ahhoz, hogy használni tudjuk ezeket az APK-kat, egy olyan készülékre lesz szükség, amelyen root jogosultsággal rendelkezünk, szóval az ezzel való kísérletezést csak a szakértőknek ajánljuk. Ide és ide kattintva ők többet is megtudhatnak.

A felület számos olyan változást hoz magával, ami igyekszik eleget tenni az eddigi kritikáknak. Annyival egészítenénk ki az írást, hogy a jelenlegi zászlóshajók, vagyis a Galaxy S7 és az S7 edge szinte biztosan megkapják az új interfészt, de más, korábbi Samsung modellekre is kiadhatja a gyártó a későbbiekben.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid