Visszatérhetnek a forgó kamerás Oppo mobilok

0

Emlékeztek még az Oppo forgó kamerás telefonjaira, amelyek az N szériában hódítottak? A sorozat utolsó tagja 2014-ben debütált, így az is érthető, ha már teljesen elfelejtettétek őket. A készülékek legnagyobb dobása az volt, hogy a hátoldali kamera képes volt előre fordulni, és így azzal lehetett önarcképeket készíteni. Akkor még nem a kijelző körüli kávák vékonyítása volt a cél, hanem a színvonalasabb fotók alkotása. Az Oppo N széria évek óta halott, de friss infók szerint hamarosan feltámadhat, mégpedig a prémium szegmensben. 

A 2013-ban debütáló Oppo N1 két dologban is első volt: egyfelől ez a mobil futtatta elsőként a CyanogenMod rendszert gyárilag, másfelől ez volt az első forgó kamerás mobil a zöld robotos ökoszisztémán belül. A telefont az Oppo N3 követte 2014-ben, majd ezt követően a sorozatot elengedte a kínai gyártó, újabb modell azóta nem érkezett sajnálatos módon.

Digital Chat Station, a híres vagy éppen hírhedt szivárogtató úgy tudja, hogy az N modellek visszatérhetnek. A Twitteres értesülést egy Weibo-poszt tovább fokozta, @Arsenal felhasználó szerint a készülék a prémium szegmensben fog versenyezni, és az ára várhatóan átszámolva 618 dollár körül alakul. Ilyen címke mellett a mobil, ha valóban kiadják, olyan készülékekkel kerülhet egy polcra, mint az Oppo Find X széria tagjai, vagy a Reno telefonok.

Mást egyelőre nem tudni a készülékről, így az sem vehető biztosra, hogy az a bizonyos forgó kamera visszatér, bár biztosan lennének sokan, akik örülnének a megoldásnak, ráadásul a modern megközelítések mentén haladva egy teljes képernyős okostelefon-élmény is megvalósítható volna a segítségével. Nem beszélve a sokkal színvonalasabb fotók készítésének lehetőségéről, ami vélhetően most is adott volna.

Nem érdemes elkezdeni spórolni az Oppo N mobilok új generációjára, mert ezek nem többek még, mint kevésbé megalapozott szóbeszédek, hivatalos megerősítés az Oppo részéről pedig nyilván még nem érkezett. Szerinted volna értelme visszahozni ezeket a készülékeket? Írd meg nekünk kommentben!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid