Vízállóságot kap a Samsung Galaxy Tab S9 széria

0

A csúcskategóriás okostelefonoknál szinte már alap a vízálló kivitel, sőt, a Samsung a hajlítható kijelzős készülékeinél is megoldotta ezt, éppen ezért furcsa, hogy a felsőkategóriás táblagépeik eddig kimaradtak. A Galaxy Tab S9 szériával azonban úgy néz ki, hogy végre megkapjuk a hivatalos IP minősítést.

Voltak már vízálló táblagépei a Samsungnak, de ezek az Active szériás készülékek általában nem az átlagfelhasználókat célozták, és nem is rendelkeztek felsőkategóriás jellemzőkkel. A tavalyi Tab S8 modelleknél viszont már nem lehetett panaszunk sem a hardverre, sem a kijelzőkre, ráadásul 3 méretből is lehetett választani, de akinek fontos a vízállóság, azoknak sajnos le kellett mondani róluk.

A legfrissebb hírek szerint idén már emiatt sem lehet majd belekötni a Samsung csúcskategóriás táblagépeibe, a Galaxy Tab S9 modellek ugyanis IP67-es minősítést kapnak, vagyis egész jól ellenállnak majd a víznek. Nyilván az IP68 még jobb lenne, de ennyire ne legyünk telhetetlenek, meg azért egy tablet amúgy sem feltétlenül víz alatti használatra való.

Idén is három méretben dobhatja piacra a Samsung a táblagépeket, vagyis lesz egy 11 col körüli alapmodell, egy 12-13 colos Plus változat, illetve egy 14 col fölötti Ultra. A készülékek leghamarabb tavasszal érkeznek, de az is lehet, hogy csak az év második felében mutatják be őket.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid