VOYO VBOOK I5 – Ütős laptop-tablet hibrid 8 GB RAM-mal és 3K kijelzővel

0

Egyre komolyabb igény van a hordozható, ám egyben mindenes készülékekre, és cikkünk alanya pont ilyen, hiszen egy komoly laptop és tablet hibridről van szó.

A VOYO VBOOK I5 ránézésre nagyon egyben van. A kijelzője brutális, hiszen 12.6 colon kapunk 2880×1920-as felbontást (a hasonló árú notik felbontása általában 1366×768). Természetesen egy IPS érintőképernyőről beszélünk, amihez ráadásul egy minőségi stylus is tartozik. Ebben a módban egyébként megkönnyíti a használatot a kitámasztó, ami 178 fokban képes elfordulni.

A hardver a komolyabb játékokon és grafikai feladatokon kívül mindenre elég. Az Intel Pentium 4415U megoldása egy 2 magos, 4 szállal rendelkező processzor, 2.3 Ghz-es sebességgel. Ezt megtoldották nekünk 8 GB memóriával, a háttértár pedig egy M.2 foglalatos, 128 GB-os SSD.

A külső hatalmas erőssége a készüléknek, mivel erre nagyon odafigyeltek. A ház vékony és elegáns, és mindössze 900 grammot nyom. Ha laptopként szeretnénk használni, akkor mágnesesen kapcsolódik hozzá a billentyűzet. Ebbe a súlyba egyébként belefért még egy 10200 mAh-s akkumulátor is.

A rengeteg extrára csak nagy vonalakban térnénk ki, érdemes megnézni a további részleteket a termék oldalán. Kapunk 2 sávos WiFi-t, stylus pen-t, kamerát előre és hátra, BT 4.0-t, G-sensort, USB 3.0-s portot, USB type-C csatlakozót, és microHDMI kimenetet is.

A VOYO VBOOK I5 jelenleg az előrendelési szakaszban jár, emiatt kedvezményesen, nettó 124.000 Ft-ért rendelhető (a stylust és a billentyűzetet külön árulják), és ha figyelembe vesszük milyen notit kaphatunk ennyiért itthon, akkor ez bizony nagyon jó ajánlatnak számít. Részletek és rendelés ezen a linken.

Érdemes kipróbálni a Banggood mobilos alkalmazását, mivel első alkalommal 10%-os kedvezményt adnak a vásárlásból ezen keresztül. Érdemes megnéznetek a március akciós oldalt is, mivel kuponokat és akár ingyen vásárlást is nyerhettek.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid