A Xiaomi is beáll a sorba a Mi 7-tel

0

Úgy látszik, amióta bemutatták az Apple iPhone X-et, egyre több Androidos gyártó igyekszik lemásolni az almás telefont a maga módján. Ez leginkább a kijelző felső részén található szenzorszigetre vonatkozik, amelyet újabban szinte minden keretnélküli kijelzős okostelefonnál megtalálni. Az egyre fokozódó trend mellett úgy látszik a kínai Xiaomi sem fog elmenni, következő zászlóshajó telefonjuk, a Mi 7 ugyanis pontosan ilyen megoldással lesz ellátva. Örülünk Vincent?

A minap feltűnt az interneten egy fotó, amin a Xiaomi Mi 7 előlapi üvegpaneljét a Vivo X21 kijelzőjével hasonlítják össze. Úgy látszik sokkal vékonyabb alsó keretet fog kapni, 2.5D üvegborítást, a felső részen pedig legalább egy előlapi kamera, a beszédhangszóró és különféle érzékelők lesznek. Első pillantásra nagyon úgy látszik, hogy a Mi 7 jobb képernyő/előlap aránnyal fog rendelkezni, mint az X21, amelynél ez körülbelül 85.2 százalék.

Sokáig azt beszélték, hogy ez lesz a gyártó első olyan okostelefonja, amelynek a burkolata alatt Snapdragon 845 lapkakészlet fog dolgozni, ám ezt a szerepet végül a Mi MIX 2S kapta meg. A további értesülések között szerepel egy 475 dolláros várható árcédula, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, 8GB RAM, valamint egy 5.65 hüvelykes képátló.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid