EU raktárról akciós a (Xiaomi) WalkingPad C1 – Összehajtható sétapad elérhető áron

0

A testmozgás akkor is fontos, és ha épp nincs lehetőséged kimenni a szabadba, vagy szimplán csak valamilyen más otthoni tevékenység (pl. munka vagy tévézés) közben szeretnél gyalogolni egy kicsit. Ilyen esetben a WalkingPad C1 sétapad egy remek megoldás lehet, és most kifejezetten jó áron, 90 ezer Ft környékén megvásárolható az eszköz, így érdemes megismerkedni vele.

A WalkingPad C1 gyaloglópad a Tomtop oldalán most 299,99 dollárba kerül ingyenes szállítással európai raktárról, így a végösszeg olyan 90.200 Ft körül lesz. Az extra fizetni valók miatt nem kell aggódnod, és gyorsan megérkezik a csomag. További részletek és rendelés ezen a linken.

WalkingPad C1 ismertető

A WalkingPad C1 egyik nagy előnye a kompaktsága, mindössze 12 cm magas, és összehajtva még fél négyzetméter helyet sem igényel.

A masina minőségi anyagokból készült, a teherbírása 90 kg, és különösen ügyeltek arra, hogy elnyelje a séta közben a lépések által keltett rázkódást.

A használata 14 és 60 éves kor között ajánlott, a séta sebességét pedig 0,5 és 6 km/h között lehet állítani. Manuális módban a távirányítóval tudjuk vezérelni, automata módban pedig a pozíciónk alapján változik az intenzitás. A gyalogló felület elejére érve növeli a sebességet az eszköz, ha pedig kicsit lemaradunk, akkor csökkenti.

A WalkingPad C1 sétapad egyébként a Youpin terméke, ami a Xiaomi egyik almárkája. Az eszköz a Tomtop oldalán most 299,99 dollárba kerül ingyenes szállítással európai raktárról, így a végösszeg olyan 90.200 Ft körül lesz. Az extra fizetni valók miatt nem kell aggódnod, és gyorsan megérkezik a csomag. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid