Wanbo T2R MAX projektor valós Full HD felbontással jó áron a Cafago oldalán

0

Az otthoni kikapcsolódást új szintre emelheted egy projektor segítségével. Amennyiben már egy ideje tervezed egy ilyen készülék beszerzését, akkor érdemes megismerkedni a Wanbo T2R Max projektorral, amelyet a Cafago webáruháza most elég jó áron kínál. A készülék korrekt fényerővel, natív Full HD felbontással, teljes értékű Android operációs rendszerrel és beépített hangszórókkal áll jövendőbeli tulajdonosának rendelkezésére.

  • A Wanbo T2R Max projektor most mindössze 160,99 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 55 600 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!
  • Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképp PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt! Ha esetleg nem érkezik meg a csomag, akkor visszakérheted a pénzed.

Egy sokoldalú és kompakt projektorról beszélünk, amely lehetővé teszi, hogy szinte bárhol és bármikor élvezzük a nagyvásznas mozi-élményt. A projektor kivetítőrendszere 350 lumenes fényerővel biztosítja az otthoni vagy az irodai felhasználást, a kimeneti felbontás 1920 x 1080 pixel. A diffúz fényvisszaverődésnek köszönhetően a szemek kevésbé fáradnak majd mozizás közben.

A Wanbo T2R Max belsejében szolgálatot teljesítő MTK 9269 lapkakészlet támogatja a HDR HD dekódolást, ami biztosítja a HDR10 szabványnak megfelelő dinamikus tartományt, illetve a kellő képrészletességet, a végeredmény pedig természetesebb és lágyabb megjelenítés lesz.

A projektor Android 9.0 operációs rendszert futtat egy egyedi felülettel, vagyis szinte bármilyen alkalmazást telepíthetünk a készülékre, de ha nem lennénk megelégedve a tudásával vagy a sebességével, akkor egy külső médialejátszóról (pl. TV Box) is mehet a lejátszás HDMI-n keresztül. A már említett processzoron kívül 1 GB operatív memória, valamint 16 GB beépített háttértár áll a felhasználók rendelkezésére. Természetesen USB porton keresztül mindenféle külső tároló csatlakoztatható, amikről tudunk filmeket vagy más médiatartalmakat lejátszani.

Ami az adatkapcsolati lehetőségeket illeti, van 2,4 GHz-es Wi-Fi, valamint negyedik generációs Bluetooth is. A Wanbo T2R Max fel lett szerelve beépített hangszórókkal is, szám szerint két darabbal, amelyek egyenként 3 wattos teljesítményre képesek. Nem házimozi hangzás, de ha nincs más, tökéletesen megfelel.

A Wanbo T2R Max projektor most mindössze 160,99 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 55 600 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképp PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt! Ha esetleg nem érkezik meg a csomag, akkor visszakérheted a pénzed.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid