Kiárusítás: Windows 10, Windows 11, Office 2021 és más szoftverek áron alul

0

A 2022-es kínai újév alkalmából nagy szoftver kiárusítást tartanak a Keysfan oldalán, többféle Windows és Microsoft Office verzió is van az akciós termékek között. Ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, de a szoftverkulcsot megvásárolva most töredék áron be lehet szerezni őket. A vásárolt szoftverek hazánkban is tökéletesen használhatók lesznek.

Az akciókat indító Keysfan egy népszerű, szoftverkulcsokkal foglalkozó, nemzetközi webáruház. Az újévi kiárusításban számos ismert szoftvert lehet töredék áron beszerezni, vannak különböző Windows és Office verziók, akár csomagban is, illetve más hasznos termékek is, érdemes megnézni a kínálatot.

Kiemelt akciók: Windows 10 és 11, Office 2019 és 2021 áron alul

Az alábbi akciókhoz nem szükséges kupon, a linkekre kattintva már lehet is vásárolni:

Tavaly jelent meg az új Windows 11, de igazából a Windows 10 tökéletesen használható lesz még nagyon sokáig, így ha spórolni akarsz, akkor ezt is beszerezheted.

Az Office szoftvercsomag szinte alapvető eleme minden otthoni számítógépnek, és normál esetben egyáltalán nem olcsó, általában a fenti árak többszörösét kell kifizetni.

Ez még nem minden, vannak további leárazások is, de ezek már kuponokkal működnek. Íme: 

62%-os kedvezmény a Windows + Office csomagokra

Az alábbi árakat akkor kapod meg, ha a vásárlásnál felhasználod a KFLE62 kuponkódot:

További csomagakciók >>

További Windows verziók féláron

Az alábbi árakat akkor kapod meg, ha a vásárlásnál felhasználod a KFLE50 kuponkódot:

További Windows rendszerek >>

Még több leárazott szoftver

Az alábbi árakat akkor kapod meg, ha a vásárlásnál felhasználod a KFLE62 kuponkódot:

További szoftverek >>

A pontos árak az árfolyamok változása miatt eltérhetnek. Rendelés után szinte azonnal megkapod emailben a vásárolt szoftverkulcsot és a szoftver letöltéséhez szükséges instrukciókat.

 

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid