X-Men témájú LG X mobilok a láthatáron

0

Szuperhősökkel bármit el lehet adni, legyen szó képregényekről, könyvekről, filmekről, de még talán a vécépapír is kelendőbb, ha valamilyen ikonikus figurához köthető a csomagolása. A telefonok esetében sincs ez másként, és most az LG szeretné az X-Men őrületet meglovagolni – micsoda csavar – az X szériás készülékeivel.

A legjobb az egészben, hogy a mókából az öreg kontinens sem marad ki: Európában, az Egyesült Államokban és Latin-Amerikában is kaphatóak lesznek ezek az okostelefonok. A készülékek egyébként júliusban érkeznek meg.

lg-x-3lg-x-1

A napokban bemutatott LG X Power és az LG X Style már meg is kapták a saját hősüket, előbbi X professzorhoz, a másik pedig Mistique-hez, mindenki kedvenc alakváltójához köthető.

lg-x-4lg-x-2

Az LG X Cam karaktere Küklopsz, míg az X Screen-é Árnyék. Egyértelmű okok miatt kötődnek az adott Marvel figurák készülékeikhez, hiszen X professzor az erőt, Mistique a különleges külsőt, Küklopsz a nem mindennapi látásmódot, Árnyék pedig a gyorsaságot és az agilitást jelképezi.

lg-x-5lg-x-6

Aztán itt van még két egyelőre be sem jelentett okostelefon, amelyek már szintén megkapták a saját X-Men karakterüket. Az LG X Max a mérete okán köthető Bestiához, míg az LG X Mach a sebessége révén kapcsolódik Higanyszál alakjához. Az X Max minden bizonnyal egy termetes phablet lesz, míg az X Mach valamilyen szélvészgyors processzort, netán kamerát kaphat. Vagy nagyon menő lassított felvételeket lehet majd vele csinálni, hogy úgy lássuk a világot magunk körül, ahogyan Pietro. Nektek egyébként hogy tetszett az új X-Men mozi?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid