Remek páros: Xiaomi Amazfit Verge okosóra és Redmi AirDots Bluetooth füles akcióban!

0

Ha szeretsz sportolni, aktív életet élni, vagy csak úgy simán rajongasz a hasznos kütyükért, akkor ajánljuk figyelmedbe a következő kombinációt a Xiaomitól. Az Amazfit Verge okosóra és a Redmi AirDots vezeték nélküli füles akár együtt, akár külön-külön is használhatók, és most rettentően jó áron lehet beszerezni őket. (További akciók a cikk végén!)

Xiaomi Amazfit Verge okosóra Global verzió

Az Amazfit Verge egy kifejezetten minőségi, sportos okosóra nagy tudással és rengeteg extrával. A megjelenítésért egy gyönyörű, 1,3 colos AMOLED kijelző felel, és van benne NFC, GPS, valamint pulzusmérő is többek között.

Amazfit Verge

Számos sport mód közül választhatunk, és természetesen az egész napos aktivitásmérés sem maradt ki. A 390 mAh-s aksival 5 napos üzemidőre lehet számítani, ami már egész jó. Az alkalmazásértesítések mellett az okosóra kihangosításra is használható, ha telefonhoz csatlakoztatjuk. Persze telefon nélkül is működőképes az kütyü, akár arra is lehetőségünk van, hogy a 4 GB-os belső tárhelyet megtöltsük zenével, és ezt hallgassuk mondjuk futás közben egy Bluetooth fülhallgató segítségével vagy a kütyü saját hangszóróján keresztül, bár az előbbi opció azért praktikusabb. (Itt jön majd képbe a Redmi AirDots füles, de erről majd lentebb.)

Az Amazfit Verge az YRVergeGlobal kuponkóddal most 149,99 dollár helyett 118,99 dolláros áron vásárolható meg a GearVita oldalán, ami EU Priority Line szállítással nagyjából 36.200 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

(Xiaomi) Redmi AirDots Bluetooth 5.0 fülhallgató

A Redmi AirDots fülesek darabja mindössze 4,1 gramm, és az egész pakk (2 füles + aksis tok) sem nyom többet 36 grammnál. A kütyü támogatja a legfrissebb Bluetooth 5.0-t, ami nagyobb hatótávot és stabilabb kapcsolatot tesz lehetővé, de egyébként szinte bármilyen eszközzel könnyedén párosítható (okosóra, okostelefon, stb.), hiszen visszafelé kompatibilis a szabvány.

A hatótáv a gyári adatok szerint 10 méter, és egy töltéssel 4 óra folyamatos zenehallgatás/telefonálás vagy 150 óra készenlét lehetséges. Ha lemerülnek a fülesek, nem kell pánikba esni, a tok ugyanis tartalmaz egy extra 300 mAh-s aksit, ami kétszer is teljesen fel tudja tölteni őket, így nem kell azonnal konnektort keresni. Maga a töltési idő nagyjából másfél óra, a tok pedig 2 óra alatt tölthető 0-ról 100%-ra.

A Redmi AirDots egyébként nem csak zenehallgatásra használható, a beépített mikrofon révén headsetként is funkcionál. Vezérelni pedig a fülesek oldalán található érintőgombbal lehet. A kütyü most szintén akciós, az YRedmiDotsN kuponnal 45,99 dollár helyett 26,99 dolláros áron lehet lecsapni rá, így a legolcsóbb szállítással már 9.300 Ft-ért a miénk lehet, és ez bőven vámhatár alatt van, szóval a plusz költségek miatt sem kell aggódni. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

 

További friss kuponok (találsz alternatívákat az okosórára és a BT fülesre is):

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 42 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Ha több terméket is rendelsz, akkor érdemes lehet külön megvásárolni őket, mert egy esetleges vámolásnál a teljes fizetett végösszeget veszik alapul. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid