Xiaomi AreoX U8 okoslakat és más hasznos kütyük akcióban!

0

Számos érdekes friss terméket leáraztak a napokban a GearVita oldalán, többek között az új Xiaomi AreoX U8 okoslakatot, amely kulcs helyett ujjlenyomat segítségével is nyitható.

Xiaomi AreoX U8 okoslakat

Bizonyára sokakban merül fel rögtön a kérdés, hogy mi értelme van egy ujjlenyomattal nyíló lakatnak. Nos, erre két válasz is adható: egyrészt mert kényelmes, gyors, nem kell kulcsot vinni magaddal, másrészt pedig mert szimplán csak menő. De akár onnan is megközelíthetjük a dolgot, hogy miért kell ujjlenyomat-olvasó egy telefonra, amikor vannak régebbi, jól bevált lezárási módok is, mint a minta vagy a PIN… Persze azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy szeretne-e egy ilyen lakatot, mi mindenesetre bemutatjuk röviden, hogy mit kell tudni róla.

A Xiaomi AreoX U8 lakat összesen 9 ujjlenyomatot tud tárolni, amelyekkel bármikor kinyitható egyetlen érintéssel, a folyamat kb. fél másodpercet vesz igénybe. Persze kulcs is jár hozzá (kettő darab), probléma esetén ez is használható. A beépített 260 mAh-s akkumulátorral egyetlen töltéssel 1 év készenléti időt vagy 3000 kinyitást ígér a gyártó, ha pedig ez lemerülne, akkor mindössze 1,5-2 óra alatt teljesen fel lehet tölteni USB-C porton keresztül. Érdemes azt is kiemelni, hogy jelez a kütyü, amikor merülőfélben van, így nem fog váratlanul érni minket a dolog.

Egyébként egy kifejezetten minőségi, ellenálló termékről van szó. Ha valaki esetleg megpróbálná valamilyen szerszámmal kinyitni, nem lesz könnyű dolga, vastag acéllal találja szembe magát, maga a szerkezet pedig fúrásbiztosra lett kialakítva. Már az is sokat elárul, hogy a lakat rövidebb, 22,5 cm-es verziója 1,2 kg-ot nyom. Jó hír továbbá, hogy a por- és vízálló kivitel is adott, a Xiaomi lakat az IP65 szabvány szerint áll ellen az elemeknek.

Xiaomi AreoX U8 ára most 72,99 dollárról 39,99 dollárra csökkenthető az YRXMlLOCK kupon felhasználásával, bár a nagy méret és tömeg miatt a szállítás nem annyira olcsó. Az EU Priority Line metódussal olyan 19.000 Ft lesz a végösszeg (ez általában vámmentes, de nem garantált). A DHL gyorsabb és kicsit még olcsóbb is, itt viszont szinte biztosan lesz vámolás. További részletek és rendelés ezen a linken.

Microwear L8 okosóra

Csak nemrég jelent meg a Microwear L8, ami egy kifejezetten olcsó okosóra fiatalos külsővel, ellenálló kivitellel és számos sportmóddal. Egy 1,2 colos színes érintőkijelző jellemzi, vízálló az IP68 szabvány szerint, cserélhető a szíja, van benne pulzusmérő és EKG funkció, ráadásul akár egy hetet is kibír egy töltéssel.

A funkciókat nem sorolnánk fel teljes egészében, de néhányat azért érdemes kiemelni: zenevezérlés, távoli kameravezérlés, hívásfigyelmeztetés, értesítések kijelzése, mozgásemlékeztetés, lépésszámláló, alvásmonitor, stopper, ébresztő, stb.

A Microwear L8 okosóra most mindössze 23,99 dollárba kerül az YRL8M kuponnal, így a legolcsóbb szállítással már 9.000 Ft-ból kijön, és a kis összeg miatt egész biztosan nem lesz vámolás. Részletek és rendelés ezen a linken.

További friss akciók és kuponok:

  • Kospet V12 bőrszíjas, vízálló okosóra most 22,99$ az YRV12EU kuponnal.
  • Xiaomi Youpin TIMEROLLS kvarcóra most 27,99$ az YRawYPi kuponnal.
  • Bluedio Mini Bluetooth 5.0 fülhallgató most 15,99$ az YRBlmini kuponnal.
  • Huawei Band 3 Pro okoskarkötő GPS-szel most 37,99$ az YRB3PRO kuponnal.
  • Microwear W34 okosóra most 19,99$ az YRMLW54 kuponnal.
  • QCY T3 Bluetooth 5.0 fülhallgató most 27,99$ az YRT301 kuponnal.
  • Xiaomi Redmi AirDots Bluetooth 5.0 fülhallgató most 21,99$ a CNgadgetsRA kuponnal.

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 42 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben. Fizetni minden esetben PayPallel ajánlott külföldi oldalakon.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid