A Xiaomi elárulta, hogy lesz-e Mi MIX Nano

0

A Xiaomi Mi MIX egy valóban újszerű megközelítést hozott a telefonok világába, elsősorban a megjelenítője miatt, aminek alig van kávája. Az egyetlen dolog, ami meggátolhatja a totális sikerben, hogy eszméletlen nagy a képernyője, és ez sokaknak nem kedvez. Épp ezért várjuk a kisebbik variáns feltűnését – friss hírek szerint azonban hiába. 

Fotókon is láthattuk, illetve számos pletyka főszereplője volt a kisebbik Mi MIX változat, aminek a Mi MIX Nano nevet kellett volna kapnia, de úgy tűnik, az egészből nem lesz semmi. A Xiaomi marketingigazgatója, Zang Zhiyuan a Weibo oldalán azt tette közzé, hogy semmiféle Mi MIX Nano nincs készülőben, a mobil érkezésére nem érdemes számítani.

mi-mix

Kicsit fűszerezi a helyzetet az, hogy azóta törölték a posztot, így aztán nehéz megmondani, hogy mi is az igazság. Az legvalószínűbb persze így is az, hogy nem lesz semmilyen Mi MIX Nano, és az eddig szivárogtatások, értesülések mindegyike fals volt. Persze arra is van egy kevéske esély, hogy valamilyen kevésbé tepsiméretű Mi MIX változat mégis lesz valamikor a jövőben, de azt nem Mi MIX Nano-ra fogja keresztelni az ázsiai gyártó. Ha jobban belegondolunk, még így is igaz maradna Zang Zhiyuan állítása.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid