Hivatalos: ezek a Xiaomi készülékek kapnak első körben MIUI 13-at

0

A MIUI 13 már egy ideje elérhető a kínai piacra szánt Xiaomi okostelefonokon, ám a globális verzió bevezetése csak most indult. A gyártó amellett, hogy bejelentette a Redmi Note 11 szériát, megosztotta azon készülékek listáját, amelyek megkapják az új rendszert az idei első negyedév során.

Cseppet sem meglepő módon elsőként a Xiaomi Mi 11 és 11T sorozat tagjait birtokló felhasználók örülhetnek, és a boldogságban velük osztozhatnak a Lite modellek tulajdonosai is. A Redmi Note 10 készülékek is szerepelnek a frissítési listán, akárcsak a Note 11 mobilok, amelyekre már megjelenéskor megérkezik az aktuális rendszer. Nem csupán telefonok, hanem a Xiaomi Pad 5 táblagép is ott van azon készülékek listáján, amelyek első körben megkapják a MIUI 13-at. Ezeken kívül még a Redmi Note 8 (2021) és a Redmi 10 okostelefonok jogosultak lesznek a frissítés letöltésére és telepítésére az első negyedévben.

Fontos: ez csak az első kör, a későbbiekben sokkal több Xiaomi mobil kaphat MIUI 13-at.

Érdemes észben tartani, hogy attól, hogy a telefonod megkapja a MIUI 13-at, még nem feltétlenül frissül a legújabb Android verzióra. Mivel a Xiaomi nem részletezte, hogy egészen pontosan mely készülékek kapják meg az Android 12-t, okkal feltételezhetjük, hogy lesznek olyan modellek, amelyeken csak maga a felület frissül. A kavarodás elkerülése végett ez az összesítés nem tartalmazza az indiai piacra gyártott készülékeket, a rájuk vonatkozó frissítési ütemterv külön lesz publikálva.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid