Xiaomi JIMMY porszívók akcióban a Geekbuying oldalán

0

Kevés utálatosabb tevékenység van, mint a takarítás, de a megfelelő eszközökkel legalább hamarabb szabadulhatunk. A Geekbuying webáruháza most akciósan kínál néhány Xiaomi JIMMY terméket, főszerepben a vezeték nélküli porszívókkal. Az egész hétre kiterjedő promóción belül természetesen most is akad néhány kiemelt ajánlat, plusz a termékek szinte kivétel nélkül európai raktárból érkeznek, tehát nincsenek extra költségek és végtelenségig nyúló szállítási idők sem.

A Xiaomi JIMMY márkája rengeteg kiváló porszívót foglal magában, ezek egy részét kínálja most akciós áron a Geekbuying webáruháza. A promóció egész héten tart, a választékot az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni:

 

Geekbuying akció nincs is kiemelt ajánlatok nélkül, következzenek hát ezek!

A JIMMY HW10 vezeték nélküli száraz-nedves porszívó ajándék JOYA TXG-S5M6 légkeveréses sütővel most 428,57 eurós áron rendelhető a JIMMYHW10 kuponnal. A vételár így megközelítőleg 175 200 forintra jön ki. A vezeték nélküli porszívó egyebek mellett 18000 Pa-s szívóerőt, akár 80 perces üzemidőt, felmosás funkciót és egy apró OLCD képernyőt kínál, amelyről leolvasható minden fontosabb adat.

A JIMMY BX7 fertőtlenítő atkaporszívó most csupán 124,99 eurós áron rendelhető az NNNDBJMBXPL kuponkóddal. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 51 ezer Ft lesz. Ennek a porszívónak az az érdekessége, hogy forrósággal, ultraibolya fénnyel és ultrahanggal együttesen fertőtleníti a tisztítandó felületet. A motor 700 wattos, a kettős ciklonszűrő pedig megakadályozza, hogy bármilyen allergén kikerüljön a gépezet belsejéből.

A JIMMY H9 Pro vezeték nélküli porszívó most 288 eurós áron rendelhető az NNNDB6FKYDSWJ kuponnal. A vételár átszámítva cirka 117 700 forintra jön ki. 25000 Pa-s, óriási szívóerő, akár 80 perces üzemidő, cserélhető akkumulátor, LED-kijelző, hajlékony fémcső, pehelykönnyű, mindössze 1,9 kg-os kivitel.

 

Még egyszer következzék a Geekbuying JIMMY-s promóciójának linkje:

 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid