A Xiaomi is készül okosgyűrűvel, jön a Black Shark Ring

0

A Xiaomi alá tartozó Black Shark márka leginkább a gamer okostelefonokról és azok kiegészítőiről lehet ismert. A brand most egy új projektbe kezdett, amelynek középpontjában egy okosgyűrű áll. A gyűrű nevét nem igazán bonyolították túl, a készülék mint Black Shark Ring fog megjelenni, és hamarosan forgalomba is kerülhet.

A kütyü érkezéséről hivatalos forrásokból tudunk, maga a márka harangozta be, illetve meg is mutatta a külsejét. A Black Shark Ring ezüst, fekete és vörös árnyalatokban lesz kapható, a vastagsága pedig 2 mm. Mindegyik változat közepén egy vékony fekete sáv látható, amely teljesen körbe ér, és van egy kiszélesedő része.

A gyártó azzal reklámozza a viselhető eszközt, hogy tudni fogja a Smart Touch funkciót, ez a vékony sáv valószínűleg ehhez fog kelleni. A Black Shark Ring ismerni fogja az összes elvárható egészségkövetés funkciót. Pulzusmérés, véroxigénszint-mérés és még testhőmérséklet-mérés is lesz az eszköztárban.

Az ígéret szerint az okosgyűrűt rendkívül könnyedén és kényelmesen lehet majd tölteni, az üzemideje pedig elérheti a 180 napot is (a mellékelt akkumulátoros tárolóval).

A Black Shark egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy az okosgyűrű mikor jelenik meg, mennyibe kerül, és milyen piacokon lehet majd beszerezni, de valószínűleg fogunk még róla hallani a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid