Xiaomi készüléket javíttatnánk? Bemutatkozik a Xiaomi Szerviz & Bolt

0

Egyre nagyobb a kereslet Magyarországon is a Xiaomi által gyártott termékekre, ami nem meglepő, hiszen az ázsiai gyártók közül az egyik legjobb ár-érték aránnyal dolgozó gigavállalatról beszélünk, akikkel szemben egyáltalán nem használható pejoratív értelemben a „kínai” jelző.

A Xiaomi logójával ellátott készülékek – beszéljünk akár okostelefonról, akár elektromos rollerről vagy például robotporszívóról – ma már a legjobbakkal említhetők egy lapon a minőség és a tudás tekintetében úgy, hogy közben az árcédula tekintetében az elérhetőség jellemző rájuk. Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy egyre többen választják itthon is a gyártó neve alatt megjelenő termékeket.

Már hazánkban is megfelelő terméktámogatása van a Xiaomi eszközeinek

Mivel egy viszonylag friss névnek tekinthetők a piacon, sokan még emlékeznek arra az időszakra, amikor a Xiaomi termékeihez kizárólag Kínából lehetett hozzájutni. A verhetetlen árak miatt sokan éltek is a lehetőséggel, csak akkor volt probléma, ha valami hiba akadt a megvásárolt eszközzel. Mára azonban mindez már a múlté.

A Xiaomi ugyanis ugyanolyan magyar terméktámogatással és szervizháttérrel rendelkezik, mint bármelyik másik gyártó, melynek az eszközeit meg tudjuk vásárolni az országhatárokon belül. Ez a gyakorlatban annyit jelenti, hogy már nemcsak lehetőségünk nyílik a kínaiak szinte teljes globális portfóliójából válogatni, hanem probléma esetén olyan szervizbe vihetjük, ahol szakszerű keretek között tudják elhárítani a bajt.

A Xiaomi Szerviz & Bolt már több mint 7 ezer eszköz javításán van túl

Amennyiben egy megbízható helyet keresünk ahhoz, hogy megjavíttassuk a gyártó nevével fémjelzett hibás készülékeinket, akkor érdemes lehet a Budapest, Hegedűs Gyula utca 15. szám alatt működő Xiaomi Szerviz & Bolt mellett döntenünk, mely 2019 óta hivatalos Xiaomi okoseszköz szervizként üzemel, de több éves tapasztalatuk van a kínai óriás termékeinek javításában.

Fennállásuk óta több mint 7 ezer eszközt orvosoltak már eredményesen, így gyakorlatilag mindenféle hibajelenséggel találkoztak, a szerviz munkatársainak így nem tudunk olyan telefont vagy egyéb eszközt bevinni, amivel ne boldogulnának el. Hibafeltárás, diagnosztika, hardveres javítás, szoftveres frissítés vagy adatmentés? Itt minden problémánkra megtaláljuk a megoldást.

Miért a Xiaomi Szerviz & Bolt?

A hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak és a több ezer sikeresen megjavított eszköz mellett a Xiaomi Szerviz & Bolt mellett rengeteg egyéb érv szól, amiért érdemes őket választani.

Javítás főként gyári alkatrészekkel

Kiemelendő például, hogy az esetek többségében teljesen gyári, ritkább esetben a gyárival megegyező minőségű alkatrész segítségével kerül orvoslásra minden hibás Xiaomi eszköz, ezekre az alkatrészekre pedig a szerviz minden esetben legalább 6 hónap garanciát vállal.

Nagy tapasztalat, korszerű eszközpark

A szervizben dolgozó kollégák kapcsán elmondható, hogy nemcsak nagy tapasztalattal rendelkeznek, de mindemellett a legkorszerűbb eszközpark és a legfrissebb tudásanyag áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy mindig a lehető legmagasabb szinten végezzék az alkatrészek cseréjét, illetve a kapcsolódó szerelési munkálatokat.

Óriási raktárkészlet, hihetetlenül gyors javítás

Mivel a legtöbb alkatrészből nagy raktárkészlet áll a rendelkezésükre, a Xiaomi Szerviz & Bolt esetében garantáltan nem kell heteket várnunk arra, hogy hibás termékünket megjavítsák. A legtöbb eszközt 24 órán belül megpróbálják szervizelve és letesztelve visszajuttatni a tulajdonosának, de a kisebb javítások gyakran még a leadás napján elkészülhetnek.

Kiegészítővásárlási lehetőség

Mivel a szerviz egyben bolt is, ezért a helyszínen lehetőségünk nyílik okostelefonokat, okosórákat, robotporszívókat, elektromos rollereket és egyéb Xiaomi termékeket vásárolni, sőt a kapcsolódó kiegészítők szintén raktárkészletről elérhetők a vásárlók számára.

Ingyenes bevizsgálás

Mindenképpen a kiemelendő pozitívumok között tarhatjuk számon, hogy a Xiaomi Szerviz & Boltban teljesen ingyenes a hibás készülékek bevizsgálása, tehát nincs veszteni valónk, a probléma feltárásására azonnal sor kerül, és akár pontos árajánlatot is kaphatunk ilyenkor a javításra.

A vidéken élők sincsenek hátrányban

Mivel rengetegen vannak abban a helyzetben, hogy nem tudnak egy telefonjavítás miatt Budapestre utazni, ezért egy követendő kezdeményezés a Szervizfutár szolgálat, aminek részeként lehetőségünk van futárral elküldeni a fővárosba a hibás terméket, amit javítás után szintén futár szállít vissza otthonunkba, így a vidéken élők sincsenek hátrányban, ha szervizelésről van szó.

Milyen eszközök és hibák javíthatók?

Mint fentebb már említettük, a szerviz nemcsak okostelefonokat, hanem gyakorlatilag bármilyen Xiaomi által gyártott eszközt fogad, illetve javít a lehető legmagasabb színvonalon. A leggyakrabban természetesen a telefonok kerülnek a műhelybe, de az elektromos roller és a robotporszívó szintén az élmezőnyben találhatók. Hogy milyen hibákat lehet orvosolni ezeknél az eszközöknél?

Az okostelefonoknál a kijelző és a hátlap, tehát a külső elemek mellett a legtöbb modellnél cserélhető az akkumulátor, az USB bemenet, valamint a hangszóró és a mikrofon egyaránt ebbe a kategóriába sorolhatók.

A robotporszívók kapcsán a cserélhető alkatrészek között találhatjuk a HEPA szűrőt, a keferendszer központi elemeit – általában fő- és oldalkefét –, a ventilátor motort, de a legtöbb modellnél még az akkumulátort és a távolságmérő szenzort is.

A legtöbb javítható alkatrésszel azonban a Xiaomi elektromos rollerei rendelkeznek. Nem véletlenül, hiszen ezeknél a termékeknél például olyan kopóelemeket találunk, mint a gumik, melyek mellett cserélhető az első- és hátsólámpa, a fékbowden, a sárvédő, a töltőegység, az akkumulátor, a hajtómotor, a csengő, de akár még a kijelző panelborítója is.

Szponzorált cikk

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid