Xiaomi M365 Pro és más elektromos járművek EU raktárról nagyon jó áron (frissítve!)

0

A Tomtop több népszerű elektromos rollert és kerékpárt is leakciózott, többek között a vadonatúj Xiaomi M365 Pro rollert, ami másfélszeres hatótávra képes az elődjéhez képest. Ennek okán ismerkedjünk meg kicsit ezzel a géppel, lássuk mit tud, miért érdemes rá váltani, vagy éppen erre beruházni, ha még nincs ilyen masina a háznál. (Frissítés: néhány termék ára tovább csökkent!)

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

Egy elektromos roller esetében a legfontosabb adatok között szerepel az, hogy mekkora súlyt képes szállítani, milyen gyorsan teszi azt, és mekkora a maximális hatótáv. Az M365 Pro belsejében lévő 300W teljesítményű motornak hála a maximális sebesség akár 25 km/óra is lehet, és maga a szerkezet legfeljebb 100kg-os tömeget tud szállítani. A burkolat alatt helyet foglaló 18 650 mAh kapacitású akkumulátor révén pedig 45 km-es is lehet a hatótáv, ami lényegében már arra is elegendő,, hogy busz helyett ezzel a géppel járjunk át a szomszéd településre dolgozni vagy suliba.

Amíg mi mondjuk az asztalnál vagy a műhelyben tesszük a dolgunkat, addig a roller simán visszanyeri töltöttségét, amihez cirka 8-9 szükséges, ha le van teljesen merülve a telep. Csapadékos időben sem kell a tömegközlekedést választani, mert a szerkezet rendelkezik némi ellenállással a vízzel szemben, mégpedig az IP54 szabványnak megfelelően. Ráadásul nem kell majd kerülgetni, miközben tároljuk, mert akárcsak az előd, ezt a készüléket is villámgyorsan össze lehet hajtani, így szinte bárhol elfér, és szállítani is könnyű.

A Xiaomi eddigi legjobb elektromos rollere most egy egészen jó akció keretein belül rendelhető, ugyanis 594 dolláros áron vihető az M365 Pro, ráadásul európai (német) raktárról, így gyors és vámmentes lesz a szállítás. Nem érdemes sokat hezitálni, mert az ajánlat limitált, és a gépek több mint fele már elkelt. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

 

További elektromos járművek is akciósak! Nézzünk meg ezek közül is párat, bár akadnak köztük szép számmal, melyek már nem lesznek újdonságok a rendszeres olvasóink számára. A teljes kínálatot az alábbi linken tudjátok megnézni:

Ziyoujiguang T18 elektromos kerékpár

Ezt a gépet úgy tervezték, hogy gondoltak a nagyobb darab emberekre is, így az általa szállítható maximális súly nem 100, hanem 120 kg. A bringa 25 km/óra sebességgel tud száguldani, és ha kizárólag gépi meghajtás révén szeretnénk haladni, a hatótáv olyan 25-30 km lehet. Hibrid használat esetén, rásegítéssel pedig 45-50 km is kiszorítható. A töltés nem tart sokáig, összesen 3-4 óra szükséges, és máris lehet újra nyeregbe pattanni. A T18 most 365 dolláros áron megy, ami 107 000 forintot jelent körülbelül, és ezt is EU raktárról küldik.

Xiaomi M365 elektromos roller

Természetesen a Pro mellett az alapmodell is kapható, és talán sokaknak ez a szerkezet lehet az ideális választás. Szintén van IP54 vízállóság, igaz a maximális hatótáv csupán 30 km, viszont a sebesség ugyanúgy 25 km/óra lehet. A töltési idő 5 óra, a maximálisan elcipelt súly pedig szintén 100 kg. Remek kis roller, bevált típus, érdemes lehet elgondolkozni rajta.

Néhány termék közvetlen linkje:

 

Ez csupán egy kis ízelítő volt a választékból, érdemes jól szétnézni a nemrég indult akciós oldalon, ahol az elektromos járműveké a főszerep:

Megjegyzés: külföldi oldalakon érdemes PayPallel fizetni!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid