Már rendelhető a Xiaomi Mi AirDots mini Bluetooth headset

0

Csak a napokban jelentették be a Xiaomi Mi AirDots headsetet, ami kicsit hajaz az Apple megoldására (AirPods), viszont jelentősen olcsóbb annál. A kütyü már rendelhető is, méghozzá egész jó áron!

Miért is olyan jó a Xiaomi Mi AirDots? Kezdjük mindjárt azzal, hogy a legújabb Bluetooth 5.0 szabványt támogatja, ami jobb hangminőséget, nagyobb hatótávot és gyorsabb csatlakozást tesz lehetővé. A fülesek darabja mindössze 4,2 grammos, ám a pehelykönnyű kivitel ellenére az anyaghasználat kifejezetten minőségi, és az üzemidő is korrekt, 4-5 óra zenelejátszásra elég egy töltés.

A headset automatikusan bekapcsol, ha kivesszük a dokkolós tokjából, ha pedig lemerült, akkor visszahelyezve azonnal tölteni is kezd. Vezérelni érintésekkel tudjuk használat közben, lehet hívást fogadni/elutasítani, zenét megállítani/indítani, stb. A Xiaomi egyébként kellemes hangzást ígér viszonylag erős basszussal a kis méret ellenére, de majd csak az első tesztek után derül ki, hogy milyen is a valóságban.

Mindenesetre ha meggyőzött a Xiaomi Mi AirDots mini Bluetooth fülhallgató, és az elsők között szeretnéd beszerezni, akkor már meg is tudod rendelni a GearBest oldalán 43,99 dolláros akciós áron (kb. 12.600 Ft). A jó hír, hogy most ingyenes rá a vámmentes Priority Line szállítás, viszont csak november 20-a körül lesz készleten, tehát akkor tudják majd feladni.

Egyébként brutális Xiaomi akciók vannak most, érdemes megnézni az alábbi oldalt:

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid