Kiderült, hogy mikor és milyen áron jöhet a Samsung hajlítható telefonja

0

A napokban kaptunk némi előleget a hajlítható okostelefonok aranykorából, ami már küszöbön áll. Ott volt a kínai FlexPai, de a Samsung is villantott egyet a saját megoldásai közül. Az Infinity Flex kijelzők koncepciójában a Samsung annyira hisz, hogy legalább egymillió darab ilyen megjelenítővel szerelt mobilt szeretnének legyártani első körben – tudtuk meg a koreai vállalat mobilos részlegének vezetőjétől. Emellett érkezett egy megbízható értesülés a megjelenés idejére és pontos árra vonatkozóan (ezt a cikk végén találod).

Justin Denison, a mobilos divízió marketingcsapatának alelnöke azt nyilatkozta, hogy a Samsung hajlítható mobiljának tömeggyártása a következő hónapokban fog indulni. A kijelentés még azon az ominózus prezentáción hangzott el, amelyiken a futurisztikus telefont bemutatták a nagyérdemű számára. DJ Koh, a koreai vállalat mobilrészlegének elnöke a Yonhap News-nak adott riportjában nemrég azt is hozzátette, hogy legalább egymillió készüléket terveznek legyártani, és ha sikeres lesz a termék, akkor akár még ennél is többet.

Abban DJ Koh sem hisz, hogy a jelenlegi hagyományos kialakítású eszközöket egyből le fogja váltani az újdonság, viszont a Samsung hajlítható telefonja megalapozhatja az utat a jövő mobiljainak, amelyek már nyújtható megjelenítőt kaphatnak. Igen, jól olvastátok. A Samsung első embere az interjút azzal zárta, hogy a hajlítható okostelefon előzetes piacra bocsátása a következő év első felében fog történni.

Royole FlexPai

Egyébként DJ Koh egyszer sem mondta, hogy az övék lenne az első hajlítható mobil a világon, tisztában van a Royole FlexPai létezésével, nem is vitatja tőle ezt az érdemet. Azonban úgy gondolja, hogy a saját termékük felhasználói élményébe sokkal több gondoskodást és törődést fektetnek majd, mint az említett eszközébe.

A legfrissebb értesülések szerint egyébként a Samsung hajlítható mobilja márciusban kerül a boltok polcaira, és állítólag 1770 dollárnak megfelelő koreai valutát fognak érte kérni, ami átszámolva 506 ezer Ft-ra jön ki. Ez az összeg azért már nem kevés, ha a pletyka valóban igaz, akkor a Samsung bennfentesei tényleg nagyon bízhatnak a termék sikerében. A hírek mögött álló ipari források azt is megjegyezték, nem a hajlítható okostelefon lesz a Samsung első 5G támogatással bíró modellje. Persze ezekből az infókból semmit sem erősítettek meg hivatalosan, így teljesen biztosra kizárólag DJ Koh nyilatkozatát szabad venni, legalábbis egyelőre

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid