Xiaomi Mi Pad 3 és Mi Pad 3 Pro részletek

0

Nagyon régóta nem lehetett hallani a Xiaomi tabletjei felől, de végre a csend megtört, és elkezdett őrülni a pletykamalom. A kínai gyártó felsőkategóriás táblagépei az előzetes értesülések szerint nagyon ígéretesek lesznek. A többes szám nem véletlen, ugyanis az egyik a Mi Pad 3, a másik pedig a Mi Pad 3 Pro nevet viselheti. 

Egy ismeretlen kínai forrás szerint a vállalat két variánson is dolgozik, a már említett Mi Pad 3, illetve Mi Pad 3 Pro tableteken. A Mi Pad 3 megtartja az eredeti 7.9 colos képátlót akárcsak az elődje, de hogy ezen a képernyőn milyen felbontás lesz, azt még nem tudni. A készülék rendszermemóriája 4 GB lesz, belső tárhelyek tekintetében pedig lehet majd választani 64 vagy 128 GB-os változatot. Várhatóan Android 7.0 Nougat rendszert futtat majd, és kb. olyan 188, illetve 231 dollárba fog kerülni, helyi pénzből átszámítva.

Xiaomi Mi Pad 2

Az igazán érdekes változat persze a Mi Pad 3 Pro lesz, amelynek a képernyője sokkal nagyobb. 9.7 hüvelykes képátlóval bír. A kijelző felbontása szintén ismeretlen, de hasonló RAM, illetve háttértár opciókkal lesz majd kapható, mint a kisebbik testvére. A belső erejét egy Intel Atom X7-Z8750 lapkakészlet adja majd, ami lehetővé teszi a készülék számára, hogy Windows 10-et futtasson. Ha erre a masinára fájna a fogunk, akkor 246 dollártól mindenképpen könnyes búcsút kell mondanunk.

Sajnos egyelőre többet nem lehet tudni a szerkezetekről, így nem tehetünk mást, mint megvárjuk a bemutatójuk napját, ami valószínűleg ugyanakkor lesz, amikor felfedik a Xiaomi Mi 6-ot. Erre valamikor májusban kerülhet sor.

Mindez persze még csak pletyka, ne vegyük készpénznek az olvasottakat.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid