Itt a 30 000 mAh-s Xiaomi Mi Power Bank 3

0

A Xiaomi Mi Power Bank harmadik generációja eszméletlenül menő lett, ez az eddigi legnagyobb aksival ellátott modell a Xiaomi kínálatában, ráadásul a 18 wattos gyorstöltést is támogatja. 

A Xiaomi Mi Power Bank 3 csak nemrég mutatkozott be, és elég komoly jellemzőkkel bír. A telep maga 30 000 mAh-s, szóval még akár a nagyobb teleppel felszerelt mobilokat is több alkalommal fel tudja tölteni.

A Xiaomi külső akkuja két teljes méretű USB porttal rendelkezik, aztán kapunk egy kétirányú USB-C csatlakozót, amivel tölteni lehet az aksit, illetve az aksiról is lehet táplálni más készülékeket, plusz egy csak bemenetként funkcionáló micro USB csati is felkerült a kiegészítőre.

A 18 wattos töltést mind az USB-C, mind az USB-A kimenetek képesek biztosítani, de ami igazán klassz, hogy a telepet ellátták egy alacsony feszültségű móddal, amivel az olyan apróságokat lehet majd etetni, mint az okosórák, karkötők vagy fülhallgatók.

A powerbank maga 24 wattos gyorstöltéssel tölthető, amennyiben ezt a Type-C porton keresztül menedzseljük,  példának okáért egy 30 wattos Xiaomi adapterrel hét és fél óra alatt lehet teljesen újratölteni ezt a készüléket. A micro USB csatlakozó maximuma 18 watt, ami egyébként szintén nem kevés.

A Xiaomi Mi Power Bank 3 első körben Kínában jelenik meg, de semmi nem akadályoz meg minket abban, hogy hazánkból is rendeljünk egyet, amennyiben megtetszett. A Banggood oldalán már vesznek fel előrendeléseket 39,99 dolláros bevezető áron. Az ára miatt már előfordulhat vámolás.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid