Xiaomi Mijia okos ventilátor – Hűsítő szellő a szobádban

0

A Xiaomi szinte mindenféle terméket gyárt, miért pont a ventilátor maradna ki? Ebből most mutatunk egy érdekes típust, ami telefonról is vezérelhető.

A Xiaomi Mijia okos ventilátor nem egy olcsó darab, viszont minden téren igyekszik hozni a maximumot, és a gyártótól már megszokott minőséget képviseli. A tömege mindössze 3.9 kilogramm, és a 7 lapátból álló propeller kellő erősséget, illetve csendes működést biztosít.

A ventilátor természetesen működik hálózatról, de egy 2800 mAh-s akkumulátort is építettek bele. A mesterséges intelligenciát használó hangvezérlésnek nem fogjuk nagy hasznát venni, hiszen nem tud magyarul, viszont a mobilos applikáció támogatása nagyon jól fog jönni. Így távolról lehet vezérelni a kütyüt, állítani a fokozatot, stb.

Az erősség 100 fokozatban állítható, a fej pedig foroghat 30, 60, 90 vagy 120 fokban.

A Xiaomi Mijia okos ventilátorGBJUNEZT29 kuponnal most 139.99 dolláros áron rendelhető meg, ami nem olcsó, viszont egy minőségi, telefonról vezérelhető, viszonylag csendes eszközt kapunk ezért az összegért, ami életmentő lehet a kánikulában. A vámmetes Priority Line/EU Express szállítás pedig még 1 dollárba sem kerül most. Részletek és rendelés ezen a linken.

Ha pedig olcsóbb megoldást keresel, ajánljuk korábbi cikkünket:

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid