Már rendelhető a Xiaomi okos sportcipője

5

A legtöbben már valószínűleg tudják, hogy a Xiaomi nem csak mobilokat gyárt, rengeteg egyéb termékük van a háztartási eszközöktől kezdve a járműveken át a ruházatig. A vállalat új sportcipője például múlt hónapban jelent meg Kínában, és most már Magyarországról is rendelhető.

A Mijia a Xiaomi egyik almárkája, és az új okoscipő is ezen a néven fut. Na de mitől lesz okos egy lábbeli? A kínai gyártó termékéhez jár egy intelligens chip, ami folyamatosan monitorozza a mozgásunkat. Számolja a lépéseket, a megtett távolságot, és még a mozgás formáját is rögzíti (pl. séta vagy futás). Az adatokat később szinkronizálhatjuk a Mi Fit alkalmazással, ami elérhető Androidra és iOS-re is.

Persze ha valakit nem érdekelnek az okos funkciók, akkor is érdemes lehet beruházni erre a lépőre. Egy prémium termékről van szó, ami (szerintem) nagyon jól néz ki, mindennapi viseletnek is el tudnám képzelni.

A Banggood weboldalán durván 15 ezer forintos áron lehet előrendelni a Xiaomi sportcipőjét. A férfi változat fekete és szürke színekben kapható, 42-től 46-os méretig.

A kiszállítás május 25-én indul, és a cipő végleges ára 21 ezer forint körül lesz, tehát az előrendelők jelentős kedvezményt kapnak. Egyébként nekem nagyon megtetszett a szürke színű változat, úgyhogy lesz róla teszt is, miután megjött! :)

forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid