Akciós a Xiaomi új párásítója, ami egészségesebb levegőt varázsol a lakásodba

0

Már megszokhattuk, hogy kedvenc kínai gyártónk mennyi hasznos kütyüvel próbálja jobbá tenni a mindennapjainkat, és ez alól cikkünk alanya sem kivétel.

A Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 hosszú neve egy párásítót takar, amely kifejezetten hasznos szinte minden otthonban, ugyanis egészségesebbé és kellemesebbé teszi a levegőt. Mivel a Xiaomi légtisztítója is hatalmas népszerűségnek örvendett olvasóink körében, így arra gondoltunk, hogy ezt is bemutatjuk nektek, hiszen legalább annyira pozitív a hatása, mint az Air Purifiernek.

Most biztos azt gondolod, fölösleges neked a párásító, de a megfelelő páratartalom sokkal fontosabb, mint a legtöbben hiszik. A száraz levegő sok helyen problémát jelent Magyarországon is, a klímával felszerelt lakásoknál pedig ez hatványozottan igaz, de számos más oka is lehet. Nyálkahártya kiszáradás, bőrszárazság, szájszárazság, szemszárazság – ez csak néhány a jellemző tünetek között, amelyek a száraz levegőre vezethetőek vissza, arról nem is beszélve, hogy sokkal könnyebben kialakulhatnak légúti fertőzések, mivel a kórokozók könnyebben bejutnak a szervezetünkbe. A páratartalmat célszerű 50-60% között tartani, ám sok lakásban ennél alacsonyabb ez az érték, pedig egy ilyen párásítóval könnyen orvosolható a dolog. Továbbá a kellemetlen illatok eltüntetésében is segítségünkre lehet egy ilyen eszköz, mivel illóolajat és aromát is rakhatunk a víztárolójába.

A gyártótól már jól megszokott magas minőségű, és minimalista dizájnt kapjuk. Szintén illeszkedik az okosotthonokba, így természetesen telefonunkról irányíthatjuk majd, a már megszokott Mijia alkalmazáson keresztül. Természetesen a manuális irányítás sem gond, mivel a tetején ott vannak az ehhez szükséges gombok, így idősebbeknek is tökéletes megoldás lehet.

A tartály 4 liter folyadék befogadására alkalmas, és nagyjából 16 óra párásításra elég ez a vízmennyiség. Feltöltése pofonegyszerű, fogyasztása pedig mindössze 30W-40W körül mozog. Azt még érdemes megemlíteni, hogy ez már a 2018-as, frissített verzió.

A Xiaomi párásítója rendkívül hasznos lehet bármilyen szobában, irodában vagy más helységben, ráadásul árban sem vészes, mivel jelenleg 130.99 dollárért lehet beszerezni (kb. 36.700 Ft) a Tomtop webshopjából ingyenes vámmentes szállítással (Duty Free Shipping). Ha te is szeretnél egy ilyet, akkor ezen a linken rendelheted meg.

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid