Feltűnt a 2019-es Samsung Galaxy A8+

0

Nemrégiben a Samsung Galaxy A8+ (2018) utóda megkapta a szükséges tanúsítványokat az FCC irodájánál, majd saját támogatási lapot kapott a Samsung spanyol részlegének weboldalán. Ezek alapján okkal lehet feltételezni, hogy a debütálás már nem várat sokat magára.

A Samsung természetesen nem tett közzé semmilyen hivatalos specifikációt, de fotókat sem, mindössze magát az oldalt aktiválta, és valószínűleg így fog tenni más régiókban is a nem túl távoli jövőben. Habár így túl sok minden nem derül ki a Samsung Galaxy A8+ (2019) hardverét és formatervét illetően, azt azért érdemes megemlíteni, hogy a telefon modellszáma SM-A750FN/DS lesz, ami egyúttal megerősíti a duál SIM támogatást az Európában forgalmazott készülékek esetében.

Samsung Galaxy A8 (2018)

Tehát nem ismertették a specifikációkat, viszont korábbi értesülések alapján pár dolgot már tudunk erről a mobilról. A Samsung Galaxy A8+ (2019) júliusban bukkant fel a szintetikus tesztek adatbázisában, amelyek listázása szerint a burkolata alatt Exynos 7885 lapkakészletet, valamint 4 GB RAM-ot találni. A mérések ideje alatt a készüléken Android 8.0 Oreo operációs rendszer futott.

Természetesen a benchmark teszteknél egy korai prototípust használtak, így valószínűleg a végleges változat újításokkal fog érkezni. Példának okáért a mobil már úgy kerülhet a polcokra, hogy Android 9.0 Pie rendszert futtat. Egyelőre még kérdéses, hogy a processzort vajon egy sokkal újabb Exynos 9610-re cserélik-e, de ennek igencsak nagy a valószínűsége, hiszen az Exynos 7885 még az előd belsejében teljesített szolgálatot.

A Samsung a telefont valószínűleg az ünnepekre szánja, így megjelenésének legvalószínűbb dátuma valamikor novemberben lehet. Nemrég arról is beszámoltunk, hogy a gyártó a nagy újításokat a középkategóriában fogja bemutatni a jövőben, tehát az sem kizárt, hogy ebben a készülékben debütál a vállalat kijelzőbe épített ujlenyomat-olvasója, vagy esetleg egy 3-4 hátlapi kamerás megoldás.

A koreai vállalat emellett még az idén tervezi virtuális asszisztensének komoly fejlesztését, elvileg érkezik a hajlítható okostelefon, és úgy látszik prémium középkategóriás modellekre is számíthatunk. A jelek szerint a Samsung az év utolsó, hűvös hónapjaira is tartogat számos érdekességet.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid