Gigantikus háttértárral jön a Razer Phone 2

0

Minden túlzás nélkül állítható, hogy a gamer okostelefonokban van potenciál, egyre több ilyen készülék jelenik meg, sőt, akad olyan is, aminek már készül a folytatása. A Razer vezérigazgatója hivatalosan is elismerte, hogy dolgoznak a Razer Phone 2 mobilon, nyilatkozata pedig erőteljesen utalt egy decemberi debütálásra. A minap egy ismeretlen illető szintetikus tesztet futtatott a Razer Phone utódjának prototípusán, lebuktatva ezzel néhány hardveres jellemzőt, köztük az eszméletlen nagy háttértárat.

Először a GeekBench adatbázisában tűnt fel a Razer masinája, majd később megjelent az AnTuTu listázásában is. Az eredményeket összevetve úgy látszik, hogy a telefon lelke egy Qualcomm Snapdragon 845 chipset lesz, amihez 8 GB RAM-ot pakoltak a gamer eszközök gyártásáról híres cég mérnökei. A szoftveres oldalon Android 8.1 Oreo erősíti a telefon képességeit, persze ez nyilván frissülni fog. A processzort tekintve a telefon csupán holmi ráncfelvarrásként értelmezhető, lehet nagyobbat ütne, ha kicsit később érkezne, de mondjuk Qualcomm Snapdragon 855-tel.

Ami viszont igazán érdekes, az a belső tárhely kapacitása, a listázás értelmében ugyanis 512 GB háttértárral érkezik a mobil, és igazából egyelőre nem sok hasonló akad a piacon. Szintén különlegesség, hogy a megjelenítő felbontása 1440×2560, ami 16:9 képarányú kijelzőre enged következtetni. Manapság már egyáltalán nem mondható általánosnak ez a fajta kialakítás, így a Razer készüléke kvázi szembe megy a jelenlegi trendekkel. A képernyő valóban minőségi lesz, hiszen 120 Hz-es frissítési rátával bírhat, támogathatja a Qualcomm Q-Sync technológiáját, valamint belsős infók szerint a Sharp által tervezett IGZO IPS panelt használhatnak a gyártáskor.

A Razer Phone bevetés közben

Utóbbi adatok már egyáltalán nem az AnTuTu adatbázisából derültek ki, az ázsiai szivárogtató, akitől ez az infó ered, azonban nagyon biztosnak tűnik a dolgában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid