Redmi 9A – Rendelhető a Xiaomi 30 ezer Ft-os új telefonja!

0

Ha igazán olcsón szeretnél egy jól használható okostelefont extra hosszú üzemidővel, akkor a Xiaomi által megalkotott Redmi 9A egy remek választás lehet. A készülék csak nemrég debütált, de már rendelhető is. (Frissítés: újra él az akció!)

A vadonatúj Redmi 9A most csak 89,99 dollárba kerül a BG9A32 kuponkóddal a Banggood oldalán. A vámmentes EU Priority Line szállítással így olyan 29.800 Ft környékén lesz a végösszeg. Érdemes a szállítási biztosítást is kiválasztani, ekkor 2 dollár még rájön az árra. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Frissítés: újra él az akció + további leárazott Xiaomi mobilok a cikk végén!

Redmi 9A rövid bemutató

A Redmi 9A az olcsó telefonok bajnoka, durván 30 ezer Ft-ba kerül, és ezért az összegért egy 6,53 colos HD+ kijelzőt kapunk csepp alakú notch-csal, illetve a szintén nemrég debütált vadonatúj Helio G25 processzort, amihez 2 GB RAM és 32 GB tárhely tartozik.

A mobil akkumulátora 5000 mAh-s, ami az energiatakarékos összetevőkkel kiemelkedő üzemidőt nyújt majd. A Xiaomi egyetlen töltéssel 19 óra folyamatos videónézést, 14 óra folyamatos játékot vagy 34 napos készenléti időt ígér. Ami a kamerákat illeti, a hátoldalon egyetlen 13 MP-es szenzor található, előre pedig egy 5 MP-es egység került.

Említést érdemel még a jack csatlakozó, az arcfelismerés funkció, a magyar nyelvű MIUI 10 rendszer, a bővíthető tárhely, a duál SIM foglalat, valamint a teljes körű 4G támogatás.

A Redmi 9A most csak 89,99 dollárba kerül a BG9A32 kuponkóddal a Banggood oldalán. A vámmentes EU Priority Line szállítással így olyan 29.800 Ft környékén lesz a végösszeg. Érdemes a szállítási biztosítást is kiválasztani, ekkor 2 dollár még rájön az árra. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Hivatalos Global verzió magyar nyelvvel és teljes körű 4G támogatással!

 

További leárazott Xiaomi telefonok

Lehetséges, hogy már nem az összes kupon működik!

Vámmentes szállítás: EU Priority Line – általában 5-10 dollárba kerül. Emellett szállítási biztosítást is érdemes kérni, ez általában már alapból be van jelölve (a fenti árakat ezek nélkül számoltuk). A pontos végső árak az árfolyam függvényében változhatnak!

Megjegyzés: az összes telefon hivatalos Global verziós, vagyis van bennük magyar nyelv, és teljes körű 4G támogatással bírnak. A kupont a rendelés során, a véglegesítés előtt lehet beírni. Az árak biztosítás nélkül értendők, ezt alapból hozzáadja a rendszer, de ki lehet kapcsolni, ha valaki nem kéri. Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid