(Xiaomi) Redmi AirDots bemutató – Bluetooth 5.0-s fülhallgató kedvező áron

0

Az anyavállalat után a Redmi is piacra dobta a dokkolós tokkal ellátott apró vezetéknélküli fülesét, ami a komoly tudása és remek minősége mellett a kedvező árával hívja fel magára a figyelmet, hiszen már 10 ezer Ft környékén beszerezhető.

A Redmi AirDots fülesek darabja mindössze 4,1 gramm, és az egész pakk (2 füles + aksis tok) sem nyom többet 36 grammnál. A kütyü támogatja a legfrissebb Bluetooth 5.0-t, ami nagyobb hatótávot és stabilabb kapcsolatot tesz lehetővé, de egyébként szinte bármilyen eszközzel könnyedén párosítható, hiszen visszafelé kompatibilis a szabvány.

A hatótáv egyébként a gyári adatok szerint 10 méter, ami kifejezetten jó, és egy töltéssel 4 óra folyamatos zenehallgatás/telefonálás vagy 150 óra készenlét lehetséges. Ha lemerülnek a fülesek, nem kell pánikba esni, a tok ugyanis tartalmaz egy extra 300 mAh-s aksit, ami kétszer is teljesen fel tudja tölteni őket, így nem kell azonnal konnektort keresni. Maga a töltési idő nagyjából másfél óra, a tok pedig 2 óra alatt tölthető 0-ról 100%-ra.

Redmi AirDots egyébként nem csak zenehallgatásra használható, a beépített mikrofon révén headsetként is funkcionál. Vezérelni pedig a fülesek oldalán található érintőgombbal lehet. Támogatott a Google Asszisztens is, ez dupla érintéssel aktiválható.

A kütyü eredetileg 45,99 dollárba kerül most a GearVita oldalán, ám a GVYRedmiDots kuponnal 30,99 dollárra csökkenthető az ára. Így a legolcsóbb szállítással durván 10.000 Ft-ból kijön a Redmi AirDots. További részletek és rendelés ezen a linken.

Néhány egyéb friss kupon:

 

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, néha ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid