Xiaomi Redmi AirDots és QCY T1C – Bluetooth 5.0 fülhallgatók szinte filléres áron!

0

Két minőségi, és egyben költséghatékony Bluetooth 5.0 fülhallgatót áraztak most le jelentősen, az egyik a Xiaomi által gyártott Redmi AirDots, a másik pedig egy kevésbé ismert, ám ígéretes tulajdonságokkal rendelkező darab.

(Xiaomi) Redmi AirDots Bluetooth 5.0 fülhallgató

Redmi AirDots fülesek darabja mindössze 4,1 gramm, és az egész pakk (2 füles + aksis tok) sem nyom többet 36 grammnál. A kütyü támogatja a legfrissebb Bluetooth 5.0-t, ami nagyobb hatótávot és stabilabb kapcsolatot tesz lehetővé, de egyébként szinte bármilyen eszközzel könnyedén párosítható (okosóra, okostelefon, stb.), hiszen visszafelé kompatibilis a szabvány.

A hatótáv a gyári adatok szerint 10 méter, és egy töltéssel 4 óra folyamatos zenehallgatás/telefonálás vagy 150 óra készenlét lehetséges. Ha lemerülnek a fülesek, nem kell pánikba esni, a tok ugyanis tartalmaz egy extra 300 mAh-s aksit, ami kétszer is teljesen fel tudja tölteni őket, így nem kell azonnal konnektort keresni. Maga a töltési idő nagyjából másfél óra, a tok pedig 2 óra alatt tölthető 0-ról 100%-ra.

A Redmi AirDots egyébként nem csak zenehallgatásra használható, a beépített mikrofon révén headsetként is funkcionál. Vezérelni pedig a fülesek oldalán található érintőgombbal lehet.

A kütyü most mindössze 25,39 dollárba kerül, a szállítás pedig ingyenes, így már 7.500 Ft-ért a miénk lehet, és ez bőven vámhatár alatt van, szóval a plusz költségek miatt sem kell aggódni. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

QCY T1C Bluetooth 5.0 fülhallgató

A QCY T1C szintén az apró, hallójáratba illeszkedő fülhallgatók sorát erősíti. A készülék ötödik generációs Bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a párosított eszközökkel, akár 10 méteres távolságból is. A termék belsejében 43 mAh kapacitású akkumulátor található, ám az apróságok mellé egy 380 mAh-s dokkoló is jár. Önmagukban a fülhallgatók 4 órányi zenehallgatást tesznek lehetővé, ami a dokkoló segítségével 16 órára növekedhet.

A készülék töltése alig két órát vesz igénybe, így azzal sem kell sokat bajlódnunk. Az eszköz IPX4 ellenállással rendelkezik így nem okoz neki gondot egy kis izzadság vagy egyéb nedvesség, szóval simán magunkkal vihetjük sportolni.

A QCY T1C fülesre most 21,76 dolláros áron lehet lecsapni a Tomtop oldalán, és a szállítás ennél is ingyenes, így nem kerül többe a kütyü, mint 6.400 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid