Egy valamiben már biztosan gyorsabb lesz a OnePlus 7 Pro a versenytársainál

0

A napokban megint kiderült egy rakat érdekes részlet a OnePlus 7 modellekről, ezeket szedjük most csokorba!

Kezdjük talán azzal, hogy nemrég a OnePlus vezetője hivatalosan is megerősítette, hogy a OnePlus 7 Pro már a legújabb, UFS 3.0-s belső tárhellyel bír majd. Ez kétszer olyan gyors, mint a korábbi UFS 2.1, így akár a 2100MB/s olvasási sebesség is elérhető vele. Ez 20-szorosa egy átlagos microSD kártyának és 4-szerese egy SATA SSD meghajtónak. A maximális írási sebesség pedig 410MB/s lehet, ami 50%-os növekedés az előző generációhoz képest, miközben a fogyasztás csökkent. Mindez érzékelhető gyorsulást jelenthet a készülék működését illetően, hamarabb töltődhetnek majd be az appok és a játékok, gyorsabban lehet majd a fájlokhoz hozzáférni és bekapcsolás után hamarabb feláll majd a rendszer.

Még a friss Galaxy S10 modellek sem kaptak UFS 3.0-s tárhelyet, az első ilyen készülék a hajlítható Galaxy Fold lett volna, de ennek elhalasztották a megjelenését, így a OnePlus 7 Pro igazi úttörő lehet ezen a téren.

OnePlus 7 Pro (forrás: WinFuture.de)

A szélvészgyors tárhely mellett azt is megerősítették, hogy a OnePlus 7 Pro OLED kijelzője megkapta a HDR10+ minősítést, vagyis megfelelő tartalommal párosítva brutálisan látványos, kontrasztos képet kapunk. Egyébként ezt leszámítva is ott lesz a mobil hatalmas, 6,7 colos megjelenítője a legjobbak között, és nem csak azért, mert megkapta a DisplayMate A+ minősítését (amire eddig csak Samsung és Apple telefon esetében volt példa), hanem azért is, mert egy 90Hz-es panelről van szó, miközben az összes jelenlegi népszerűbb csúcsmobil csak 60Hz-es kijelzőt használ (Samsung, Huawei, Apple, stb.).

További érdekesség, hogy a Pro modell után végre a sima OnePlus 7-ről is érkeztek hiteles sajtóképek. Így most már biztosra tudjuk, hogy marad a notch az alap modell esetében, és külsőleg nem sokat változik a kinézet a 6T-hez képest.

OnePlus 7 (forrás: WinFuture.de)

A OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro bemutatója május 14-én lesz, és mivel lassan szinte mindent tudunk róluk, már leginkább csak a hivatalos árakra várunk.

Források: Droid-Life, Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid