Így fogytak a Xiaomi mobiljai 2019 első negyedében

0

Akárhogy is nézzük, 2019 első negyedéve már elmúlt, és a rengeteg elemzőcég, szakértő és bennfentes folyamatosan azt latolja, melyik gyártó milyen eladási számokat produkált. Nem lehet egyszerű dolguk, mivel a vállalatok nem szokták közzétenni a hivatalos eladási számokat, szóval ha az értékesített okostelefonok mennyiségét akarja valaki megbecsülni, sokszor pontatlan eredményekre juthat kalkulációi közben. Ezt előzte meg a Xiaomi, amikor hivatalosan is közzétette az erre vonatkozó adatokat.

A pletykák és pontatlanságok elkerülése végett a Xiaomi hivatalosan is nyilvánosságra hozta az általuk produkált eladási számokat, amelyek a január és március közötti időszakra vonatkoznak. Ezen időintervallum alatt az ázsiai gyártó több, mint 27,5 millió okostelefont értékesített. Bizonyos spekulációk szerint a cég csupán 25 millió telefont adott el, de a vállalat saját adatai minden bizonnyal pontosabbak. Egyébként ezzel az eredménnyel a Xiaomi továbbra is a világ negyedik legnagyobb mobilgyártója.

Az ázsiai gyártó azt is megemlítette, hogy hamarosan egy részletes jelentést is publikálni fognak, ami vélhetően sokkal átfogóbb, és szélesebb képet nyújt a Xiaomi telefonok fogyásáról.

Még ha volna is némi fluktuáció a piacon, a Xiaomi továbbra is sikeresen nyűgöz le bennünket készülékeivel mind a saját, mind a Redmi neve alatt. Példának okáért a Xiaomi Mi MIX 3 5G már kapható Svájcban, a Sunrise szolgáltatón keresztül. A telefon még ebben a hónapban feltűnhet az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban egyaránt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid